Zelf doen! Voor creatieve kids.

In de Dop is een super leuk concept bedacht door Kiki Poulisse. In de dop is een creatief kindermerk met, naast kleurrijke ‘kant en klare’ t-shirts & accessoires, ook ontwerpen waar kinderen zelf creatief mee aan de slag kunnen: een do-it-yourself collectie die kids zelf kunnen inkleuren. Behalve t-shirts is er ook een ruime collectie accessoires zoals buttons, tassen, bandana’s, bekers, schorten, koksmutsen en kussens om zelf in te kleuren.

Speciaal voor het EK koop je nu gave items die helemaal in het teken staan van voetbal. Zo is Zeger vanochtend in dit door hem zelf ingekleurd (oké, en met een beetje hulp van zus en mama) naar de creche gegaan. Trots dat ‘ie is! En hiermee maakt hij de blits natuurlijk, dat kan niet anders. Wil je jouw kind ook verrassen met een EK-shirt? Vanaf vandaag zijn de shirts voor slechts € 14,95 te koop!

Kiki’s creatieve brein reikt veel verder dan alleen de shop. Ze heeft ook een cursus en lesprogramma ontwikkeld voor kids van 4 tot 10 jaar. Een aantal kinderen van een brede school in Amsterdam hebben geluk, zij volgen sinds 2010 een naschools programma  ‘Design voor Kids’. Ook geeft Kiki creatieve cursussen en kinderfeestjes vanuit haar studio aan de Sloterkade 4 in Amsterdam.

Mama mocht ook meehelpen. Leuk!

Mama mocht ook meehelpen. Leuk!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results