Zelf doen! Voor creatieve kids.

13 juni 2012

In de Dop is een super leuk concept bedacht door Kiki Poulisse. In de dop is een creatief kindermerk met, naast kleurrijke ‘kant en klare’ t-shirts & accessoires, ook ontwerpen waar kinderen zelf creatief mee aan de slag kunnen: een do-it-yourself collectie die kids zelf kunnen inkleuren. Behalve t-shirts is er ook een ruime collectie accessoires zoals buttons, tassen, bandana’s, bekers, schorten, koksmutsen en kussens om zelf in te kleuren.

Speciaal voor het EK koop je nu gave items die helemaal in het teken staan van voetbal. Zo is Zeger vanochtend in dit door hem zelf ingekleurd (oké, en met een beetje hulp van zus en mama) naar de creche gegaan. Trots dat ‘ie is! En hiermee maakt hij de blits natuurlijk, dat kan niet anders. Wil je jouw kind ook verrassen met een EK-shirt? Vanaf vandaag zijn de shirts voor slechts € 14,95 te koop!

Kiki’s creatieve brein reikt veel verder dan alleen de shop. Ze heeft ook een cursus en lesprogramma ontwikkeld voor kids van 4 tot 10 jaar. Een aantal kinderen van een brede school in Amsterdam hebben geluk, zij volgen sinds 2010 een naschools programma  ‘Design voor Kids’. Ook geeft Kiki creatieve cursussen en kinderfeestjes vanuit haar studio aan de Sloterkade 4 in Amsterdam.

Mama mocht ook meehelpen. Leuk!

Mama mocht ook meehelpen. Leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.