Little 10 Days: comfort & fun!

Little10days

Little10days

Ruim 5 jaar geleden werd 10Days gelanceerd: geen ingewikkelde strategieën over hoe dit merk in de markt gezet moest worden, nee, deze kledinglijn is gebaseerd op comfort & fun! Of, zoals op de site staat:

Original dutch design
Created from the heart
To make fashion more easy
To make life more easy

Pure basics combining style and comfort
Unexpected details with exciting contrasts
To make fashion more fun
To make life more fun

Van de vrouwenlijn begon ik meteen te watertanden: de broeken, laag kruis maar wel aansluitend, lange warme vesten, relaxte hoodies en basics die niet mogen ontbreken: t-shirts, tops en mooie accessoires om het af te maken. Kleding die je elke dag zou willen dragen. Sterker nog, kleding die je elke dag kunt dragen!

Little10Days is net geboren; de nieuwste uniseks aanwinst. Een originele kinderkledinglijn voor de maten 3/4 jaar, 5/6 jaar, 7/8 jaar en 9/10 jaar. En ook hier is, net als bij de vrouwenlijn, alleen gebruik gemaakt van fijne, heerlijk zachte en soepele materialen. Voor mijn kinderen een absolute voorwaarde, anders hoor ik standaard: ‘Mam, dit zít niet lekker!’ Leuke joggingsbroeken met toffe pasvorm, longsleeves, warme hoodies maar wel net even anders door een glimmende gouden opdruk en dus niet ‘tien-in-een-dozijn’.

En dat heeft toch wel mijn voorkeur: net even iets anders. Als is kleding bij ons thuis best een heet hangijzer met twee eigenwijze kleuters. Maar geen gedoe bij het laten zien van de nieuwe Litte10Days items. Dochter Robijn (6) vindt alles wat ik voor haar uitkoos mooi. En daar waar Zeger (4)  steeds meer op zijn zus begin te lijken (‘Mam, ik vind deze broek stom!’) kon ik bij het laten zien van Little10Days kleding niet om een stralende glimlach heen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results