De nieuwe 10 Days collectie: om te smullen!

Ding dong… Yes, een flinke doos vol nieuwe, kakelverse kleding van 10 Days en Little 10 Days. Sinds ik afgelopen winter kennismaakte met dit merk, ben ik verkocht. Zowel voor mezelf als voor de kindjes. De nieuwste zomercollectie bestaat uit gave items met panterprint, strepen en mooie naturel kleuren, zo nu en dan gecombineerd met een fel accent. Ik weet nu al zeker dat de panterbroek mijn all time favorite wordt de komende lente en zomer. Sneakertje eronder of blote voeten op het strand na een lange, hete stranddag.

Terwijl ik met een big smile in de doos loop te graaien komt Robijn eraan: “Mama, welke kleren zijn voor mij?” Hup, d’r eigen kleren uit en een minuut later staat ze te shinen voor de spiegel: De heerlijk zachte gestreepte broek zit als gegoten en van het witte bloesje werd ze helemaal blij. Dol als ze is op accessoires, maakt de knaloranje sjaal het helemaal af.

Ook voor Zeger liggen er nieuwe items in de kast. Ik kan niet wachten tot broer en zus samen in de gestreepte pants naar school gaan. Gisteren droegen Robijn en ik beide een panterprint. Zo leuk.

Check de nieuwe collectie hier en leuk als je laat weten welke items jouw favoriet zijn.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results