De nieuwe 10 Days collectie: om te smullen!

7 maart 2014

Ding dong… Yes, een flinke doos vol nieuwe, kakelverse kleding van 10 Days en Little 10 Days. Sinds ik afgelopen winter kennismaakte met dit merk, ben ik verkocht. Zowel voor mezelf als voor de kindjes. De nieuwste zomercollectie bestaat uit gave items met panterprint, strepen en mooie naturel kleuren, zo nu en dan gecombineerd met een fel accent. Ik weet nu al zeker dat de panterbroek mijn all time favorite wordt de komende lente en zomer. Sneakertje eronder of blote voeten op het strand na een lange, hete stranddag.

Terwijl ik met een big smile in de doos loop te graaien komt Robijn eraan: “Mama, welke kleren zijn voor mij?” Hup, d’r eigen kleren uit en een minuut later staat ze te shinen voor de spiegel: De heerlijk zachte gestreepte broek zit als gegoten en van het witte bloesje werd ze helemaal blij. Dol als ze is op accessoires, maakt de knaloranje sjaal het helemaal af.

Ook voor Zeger liggen er nieuwe items in de kast. Ik kan niet wachten tot broer en zus samen in de gestreepte pants naar school gaan. Gisteren droegen Robijn en ik beide een panterprint. Zo leuk.

Check de nieuwe collectie hier en leuk als je laat weten welke items jouw favoriet zijn.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.