Altijd buiten spelen.

16 december 2013

Te nat, te koud, te warm… Er zijn vaak veel redenen waarom kinderen niet naar buiten willen of mogen.. Misan Keller groeide op als stadsmeisje, maar was meer buiten dan binnen. Uren balletje trappen op kijken of er pimpelmeesjes in het nestkastje aan de muur in de tuin zaten. Het was nu eenmaal iets waar haar ouders veel belang aan hechten; buiten spelen.

Misan vond het geen goede ontwikkeling dat kinderen tegenwoordig zoveel binnen zijn. Vaak weten ze niet beter. Binnen is het ook leuk en de televisie hoeft niet perse aan, maar toch: frisse buitenlucht is hartstikke gezond! Misan besloot om een webshop te beginnen met een grote keuze aan buitenspeelkleding. Wat een geniaal idee! Altijd buiten spelen, ongeacht de weersomstandigheden, behoort nu tot de mogelijkheden. Fijn toch, dwars door de blubber of tijgerend door de bosjes zonder mopperende moeder of de zoveelste kapotte knie.

Persoonlijk vind ik de warme fleecepakken een uitkomst, net als de laarssokken. Zo blijven de pootjes van de kids zelfs in regenlaarsjes heerlijk warm! Naast buitenspeelkleding verkoopt Misan ook superleuke items met namen erop. Geen verwarring meer over welke gymtas nu ook alweer van wie is… Echt even kijken dus in deze leuke shop. Er is voor mij een wereld opengegaan. Wist jij van het bestaan van een graafarm af bijvoorbeeld? Wat een uitvinding!

Veel shopplezier en hup, naar buiten die kiddoos! En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvang je een kortingscode voor 10% korting. En ook alweer zoveel zin om te schaatsen? De eerste schaatsen zijn alweer op voorraad bij Chick a Dees!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.