Bezoek je Parijs, Berlijn of Londen? Deze gids moet mee!

Bezoek je Parijs, Berlijn of Londen? Deze gids moet mee!

DIY City Journal Parijs, Berlijn of Londen

Oh wat origineel, deze dagboeken, doeboeken en stadsgidsen in een van Mo Media. Toen ik jong was plakte ik van elke vakantie een heel plakboek vol met foto’s maar ook met bonnetjes, bierviltjes, grassprietjes, papieren zakjes etc. Overal schreef ik bij waar ik het had gevonden, gekregen of wat erin had gezeten. Nog steeds komen herinneringen zo weer boven door er even doorheen te bladeren. Toch anders dan alleen (digitale) foto’s. Daarom ben ik ook zo enthousiast over deze nieuwe lijn gidsjes. Je kunt kiezen uit: Dit is mijn Parijs, dit is mijn Londen en Dit is mijn Berlijn.

Extra herinneringen kado

Ik kreeg de Parijs versie thuis gestuurd en daar ben ik onwijs blij mee! Het leuke is dat dit boekje ook heel geschikt is voor kinderen. Ik denk vanaf, pak ‘m beet, een jaar of vijf. Zo is een van de opdrachten ‘teken de prachtige daken van Parijs die je nu ziet’ of ‘schrijf hieronder de namen van vijf mensen en stuur ze een ansichtkaart’. Super leuk. Zelf werd ik blij van het overzicht met Parijse metrostations (die je kunt afvinken zodra je er bent geweest). Van het lezen van de namen alleen al word ik blij en voelt het een beetje alsof ik in Parijs ben: Bir Hakeim, Champs-Elysees-Clemenceau, Port ‘d Ivry, Trocadero… Verder vind je ook handige tips, onder andere waar je fijnste vlooienmarkten vindt (Puces de Vanves bijvoorbeeld), welke musea je niet mag overslaan (o.a. Musee Carnavalet) en de hipste koffietentjes (ik wil graag een keer naar Fragments). De ‘Dit is mijn’ boekjes zijn niet alleen leuk om te hebben (want je krijgt bergen extra herinneringen kado), ze zijn ook handig en zien er leuk uit.

DIY City Journal winnen? Lijkt het je leuk om een van de drie boekjes te winnen? Ik mag van elke titel een weggeven! Like Mo Media en mamaschrijft op Facebook en laat weten naar welk gidsje jouw voorkeur uitgaat en ook waarom.

Prijs: 14,95, ISBN: Parijs: 978 90 5767 702 1, Londen: 978 90 5767 703 8, Berlijn: 978 90 5767 704 5

Deze gaat zeker weten mee, de eerstvolgende keer dat ik Parijs bezoek.

Deze gaat zeker weten mee, de eerstvolgende keer dat ik Parijs bezoek.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

4 comments

 1. Evi Renaux

  Voor mijn dertigste verjaardag hoop ik vurig dat iemand me verrast met een tripje naar Berlijn. Staat al eeuwen op mijn verlanglijstje, en nu ik sinds kort een rolstoel heb om me te verplaatsen, zijn er geen redenen meer om het niet te doen! x

 2. Charlotte

  Wat een leuke winactie! Samen met mijn man ga ik binnenkort naar Londen dus deze gids zou ideaal zijn! Liefs!

 3. karlijn

  Wauw! Moeilijke keuze! Maar ik ga voor Parijs! Zo’n mooie stad!

 4. Nienke

  Wat leuk! Ben net vorige week in Parijs geweest, dus het zal nog wel even duren voordat ik weer die kant op ga, maar zal het zeker onthouden.

Type to Search

See all results