Thuisbioscoop met Pathe Thuis.

17 december 2013

Sinds wij Pathe Thuis hebben kan ik mijn geluk niet op. Demian en de kinderen ook niet trouwens. Heerlijk toch, de nieuwste films altijd binnen handbereik! De pay off ‘Het beste uit de bioscoop als eerst in huis’ doet zijn eer aan. En een heerlijk voordeel: Je kijkt waar en wanneer je maar wilt op Tablet, Xbox 360, Smart TV en PC/laptop. Met de Kerstvakantie in het vooruitzicht kan ik niet wachten om me even terug te trekken met Alles is familie. De kinderen gun ik op z’n minst 1 dag non-stop films kijken (o.a. De verschrikkelijke Ikke 2 en de Smurfen) en Demian mag een avondje los met voor mij niet te trekken thrillers.

Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop hebben gedraaid en meer. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. Uiteraard is de beeldkwaliteit fantastisch!

Nog niet helemaal overtuigd van hoe fijn Pathe Thuis is? Check dan even deze Top 100!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.