De BubbleBum: handzame en veilige stoelverhoger.

Klaar met zeulen van autostoeltjes? Dit is de ideale en veilige stoelverhoger, de Bubblebum.

Klaar met zeulen!

Vind je het ook altijd zo’n gedoe om een autostoel uit de auto te halen en over te hevelen naar een andere auto? Ik heb er een hekel aan. En laten wij nu de pech hebben dat onze kinderen regelmatige plaatsnemen in een andere auto dan onze eigen. Zo gaan ze bijvoorbeeld regelmatig met opa en oma op pad. Grainne Kelly, zelf mama van twee, was het zeulen met autostoelen ook beu en bedacht en ontwikkelde de BubbleBum. Een felgekleurde opblaasbare stoelverhoger voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar met een gewicht tussen 15 en 36 kg. Deze musthave is zo ontworpen dat het klein, licht, praktisch en gemakkelijk te gebruiken is. Het succes van de BubbleBum overtreft alle verwachtingen en is in Europa en Amerika een groot succes!

500 gram handig- en veiligheid.

Bij het lezen van de informatie wist ik het direct zeker: ik wil er ook een! En het is gelukt. Inmiddels vervoeren wij onze dochter al enkele weken met groot plezier op de BubbleBum. Robijn keek me verheugd aan toen ik haar het zitje liet zien. En even later nam ze stralend achterin de auto plaats. Toen ik haar vroeg wat ze er nou zo leuk aan vond, zei ze: ‘Dat ‘ie paars is.’ Grappig, want de kleur is door kinderen uitgekozen. Goede zet, want kleuren zijn nu eenmaal belangrijk voor kinderen. Ik ben vooral te spreken over het feit dat de stoel ontzettend licht (slechts 500 gram) en makkelijk vervoerbaar en snel in een andere auto te plaatsen is. De paarse eyecatcher is gevuld met lucht en onopgeblazen past hij zelfs in een rugzak of koffer.

Stoelverhoger

De stoelverhoger wordt in een paar seconden opgeblazen en is in een handomdraai weer opgeborgen. En ik kan hem je ook aanreden indien je drie kinderen op de achterbank moet vervoeren en je auto niet de grootste in zijn soort is. Het stoeltje is namelijk slechts 32 cm breed, dus dat past uitstekend! Uiteraard voldoet de stoel ook aan de strenge ECE R44/04 veiligheidsnorm. De BubbleBum is uitgebreid Europees getest en veilig bevonden en heeft zelf al diverse awards gewonnen!
BubbleBum mag alleen worden gebruikt in combinatie met een 3-punts autogordel voor volwassenen.

Zie je een BubbleBum ook wel zitten? Bestellen kan hier en je betaald slechts 39,95 euro. En op deze handige introductievideo kun je zien hoe gebruiksvriendelijk zitverhoger daadwerkelijk is.

Klein pakketje

Klein pakketje

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Zo installeer je een autostoeltje (NIET) in je auto!


 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results