De combinatie van stylish en comfortabel maakt hebberig!

Toffe combi van stylish en comfortabel

In onze kledingkasten liggen al wat items van Toddlers and Tees. Danielle, de eigenaresse, verkoopt er zoveel moois. Alles even comfortabel, maar vooral stylish. En laten dat nu net de enige voorwaarden zijn die ik aan kinderkleding stel. En dat voor de meeste items duurzaam materiaal is gebruikt en van biologisch katoen, is heel mooi meegenomen. Regelmatig bezoek ik de shop om te zien welke nieuwe items er verkocht worden en dan voel ik me als een kind in de snoepwinkel. Danielle mailde me dat er komend seizoen twee nieuwe, hele gave merken, beide voor babies en peuters, worden toegevoegd aan de collectie: Tiny Cottons en One more in the family. Geen standaard babymerken met snoezige prints in babyblauw en roze, maar juist niet alledaagse prints en super fijne stoffen. En de swaddels en dekens van Modern Burlap en de fantastische draagdoeken van Chekoh zijn ook absolute musthaves voor verse moeders. Overigens kunnen papa en mama hier ook terecht voor fijne items. Zo is mijn Hello sweater mijn lievelings. Het hele gezin, met kinderen tot een jaar of tien, komt dus aan zijn trekken bij Toddlers and Tees. 

Waardebon winnen?

Ook zin om te shoppen bij Toddlers and Tees? Goed nieuws dan, want Danielle stelt een waardebon ter waarde van 50 euro beschikbaar. Like Toddlers and Tees en mamaschrijft op Facebook, like & deel dit bericht op je eigen pagina en laat weten welk item je zou willen scoren met de bon! Succes!

Prachtige draagdoeken van Chekoh

Prachtige draagdoeken van Chekoh

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

3 comments

  1. Cindy van Echtelt

    Wauw super gaaf hele leuke webshop met mooie merken ik ben al fan van Little 10 Days heerlijk draagbaar net als mama maar Missie Munster en Petitbo zijn ook geweldig ooooo dat wordt nog moeilijk maar het Missie Munster Birds of a Feather Dress staat wel op 1 heerlijke vrolijke kleuren en mijn dochter is gek van dieren!!!

  2. Joke

    O de petitboo reef swimsuit voor mijn waterratje en de MiniWilla superhero sweater voor t kereltje! Big love & heel hebberig indeed 🙂

  3. Nancy Jantina Adriana

    De Missie Munster Birds of a Feather Dress of dat te gekke papagaaien badpakje, steelt ze helemaal de show straks op het vakantiepark 😉

Type to Search

See all results