De ideale fiets voor mama’s en stoer genoeg voor papa’s.

Nadat mijn vrij nieuwe fiets onlangs voor de deur werd gestolen, zat ik heel even in zak in as. Ik doe álles op de fiets. Ik fiets door weer en wind de hele stad door en in veel gevallen vervoer ik er mijn kinderen ook op. Samen goed voor 40kg. Een degelijke en veilige fiets is dus een absolute must. Gelukkig stuitte ik al snel op de site van OneBike. De looks van deze fiets, overigens nog maar een paar maanden op de markt, spraken me direct aan. Maar het feit dat de fiets ook op een prettige manier door mijn vriend gebruikt kan worden gaf de doorslag. Doordat de fiets makkelijk in hoogte verstelbaar is, kan de fiets met groot gemak afwisselend door zowel de man als de vrouw gebruikt worden. Dus geen gemopper meer van manlief wanneer zijn knieën het stuur raken en hij uit volle macht probeert de kinderen weer veilig thuis te krijgen. Daarnaast is de fiets oerdegelijk (hou ik van!), maar toch ook ubercool.

Nadat de fiets rijklaar bij ons thuis werd bezorgd (hiep hoi, wat was ik blij!) nam mijn vriend Demian gelijk de proef op de som. We schelen ruim 10cm in lengte en in het verleden kwam het erop neer dat Demian ongemakkelijk op mijn fiets zat, want veel te laag. Alles behalve cool, onprettig en ook niet echt veilig natuurlijk. Maar dankzij de mogelijkheid om het zadel en het stuur makkelijk in hoogte te verstellen, behoort dat nu tot de verleden tijd. Na zijn eerste ritje stelde ik hem dé vraag: Fietst de fiets voor jou net zo prettig als voor mij? Jazeker! Demian brengt de kinderen elke ochtend met groot plezier naar school. Een ruime instap, zeven versnellingen, breed stuur en een stuurslot, he-le-maal niks op aan te merken. Sterker nog, we hebben enkele vrienden al overigd.

OneBike

De OneBike wordt rijklaar thuisbezorgd en is matzwart van kleur. De frameplaat is verkrijgbaar in wit, rood en blauw en de prijs bedraagt 699,-

Willen jij en je partner toch liever elk een eigen fiets? Dan is de DaddyBike, ontworpen en bedacht door dezelfde makers als OneBike, wellicht iets voor jouw vent.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results