De juiste decoratie maakt feestjes nog leuker!

24 juni 2014
De stoffen slingers van Engel maken feestjes af!

De stoffen slingers van Engel maken feestjes af!

Vier het leven! Celebrate life is het motto van Sabien Engelenburg, de oprichtster van Engel. Het begon allemaal jaren geleden, toen haar nu 12 jarige dochter, haar eerste kaarsje mocht uitblazen. Nou, eigenlijk begon het een paar maanden daarvoor.

Levensslinger

Sabien: “Mijn oma was ontzettend creatief en na haar dood liet ze een knutselkoffer en naaimachine aan mij na. Ik wilde daar iets mee doen. Iets wat zou blijven en wat me voor altijd zou herinneren aan haar. Toen ik de eerste verjaardag van mijn dochter aan het voorbereiden was, ontstond het idee om een stoffen slinger te maken van de lappen stof van oma. Ik vond het een mooi idee: mijn lieve oma zou voortbestaan in de slinger voor mijn dochter, die we elk jaar op haar verjaardag zouden ophangen. Achteraf gezien was ik daarmee de grondlegger van de nu ontzettend hippe stoffen vlaggenlijn.

De stoffen slinger is de basis van Engel. Nederland is een heus slingerland, maar ik vind het jammer dat we tegenwoordig zo materialistisch zijn. De cadeaus worden alsmaar groter en groter… Terwijl je een kind ontzettend blij maakt met een mooi versierd huis, speciaal voor hem/haar. Op deze manier maak je een verjaardag of examenfeest nog leuker en persoonlijker.

Toen ik de slinger voor mijn dochter maakte hoopte ik dat ze deze haar leven lang mee zou nemen en ophangen. Ook wanneer ze straks uit huis gaat. Ik hoop dat meer mensen investeren in een echt mooie slinger – vergeet de plastic slingers! – en tradities in het leven eren. En met een stoffen slinger ook de duurzaamheid, na een feestelijke dag.”

Als een snoepwinkel.

Rondneuzen bij Engel zorgt ervoor dat je zelf ook echt iets wilt doen in huis. Met mijn nieuwe huis in het vooruitzicht raak ik enorm geïnspireerd. Het assortiment is verrassend en bevat veel meer dan alleen slingers! De kracht van deze shop zit ‘m in de combinatie van mooie spullen ondersteund door prachtig beeld. Met dank aan Style Cookie. Engel is als een snoepwinkel waar je wordt aanspoort kritisch te kijken naar thuis. Na mijn online shopsessie realiseer ik me dat ik teveel in mijn mandje heb gestopt. Maar ach, van mooie spullen in je huis wordt elk mens blij!

WIN! Engel hoopt jou ook te mogen verwelkomen in de webshop en stelt twee prijzen beschikbaar!

Prijs 1: deze mooie rugzak. Winnen? Laat dan weten welke slogan er aan de binnenkant van de rugzak te vinden is.

Prijs 2: Slinger Original. Winnen? Geef dan antwoord op de vraag hoe lang het is geleden dat Sabien de eerste slinger voor haar dochter maakte.

Mail je antwoord uiterlijk 4 juli naar heidischrijft@gmail.com.

PS: Producten van Engel worden bij verschillende winkels in Nederland verkocht. Wil je weten waar? Stuur dan een mailtje. Of Engel in je eigen winkel verkopen? Check de groothandel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.