De leukste Amsterdamse kerstmarkten in 2017.

Een bezoekje aan een kerstmarkt moet je absoluut op de agenda hebben staan. Heerlijk om alvast in de kerstsfeer te komen. Waar moet je naartoe? Dit zijn de leukste kerstmarkten!

De lijstjes met kerstmarkten vliegen je om de oren. Logisch ook, want er zijn zoveel leuke in Amsterdam in 2017. Wil je ook een kerstmarkt bezoeken?

Dit zijn de leukste kerstmarkten in Amsterdam.

Rooftop Winter Terrace bij Floor17

Voor het tweede jaar op rij organiseert Floor17 de hoogste kerstmarkt van Amsterdam. Naast een fantastisch uitzicht vind je er ruim dertig kraampjes vol originele cadeautjes van allerlei lokale merken en leveranciers. Denk aan Juuls zeepjes, yak-sjawls uit Nepal en Bello Limoncello. Daarnaast natuurlijk warme chocolademelk, Glühwein en winterse cocktails. Chef Michiel van der Kroon maakt het af met winterse bites met funky kerstbeats op de achtergrond. 

Naast de kerstmarkt, liggen er vanaf 8 december 2017 tot 11 februari 2018 twee curlingbanen op het dakterras van Floor17. Deze Olympische sport is de perfecte, originele en sportieve activiteit om jouw winter naar een hoger niveau te tillen. 

Wanneer en waar? 16 en 17 december 2017 in Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Meer informatie? www.floor17.nl/events/floor17-kerstmarkt/

Rooftop Winter Terrace bij Floor17

Rooftop Winter Terrace bij Floor17

Winter Village in Stadshart Amstelveen

Winter Village keert dit jaar terug in Stadshart Amstelveen met een XL-editie! Ruim zes weken lang staat het stadshart in het teken van een winterse gezelligheid met een grote Ice Slider, een openluchtijsbaan van ruim 450m2, een kerstmarkt en diverse (sport)activiteiten op het ijs. Tijdens Winter Village worden er in Stadshart Amstelveen uiteenlopende activiteiten voor jong en oud georganiseerd zoals schaatslessen, kunstschaatsshows, discoschaatsen, curling competities, ontbijtsessies en kidsentertainment.

Oh ja, en voor de vrijgezelle mama’s onder jullie: in samenwerking met Relatieplanet wordt er een speciale date-avond op het ijs georganiseerd; een combinatie van schaatsen, smaakvol dineren en speeddaten. Romantischer kan haast niet!

Wanneer en waar? de kerstmarkt is van 29 november 2017 t/m 7 januari 2017 in Amstelveen. De ijsbaan en Ice Slider zijn op ma, di en do geopend van 15:00 – 21:00 uur en op woe, vrij en in het weekend van 12:00 – 21:00 uur.

Meer informatie? www.wintervillageamstelveen.nl

Kerstmarkt: Winter Village

Kerstmarkt: Winter Village

Christmas Village on Ice

Deze kerstmarkt is misschien wel het meest bekend onder de Amsterdammers, want elk jaar kun je terecht op het Museumplein voor lekker eten, leuke cadeautjes en een super sfeervolle schaatsbaan voor jong en oud.

Wanneer en waar? 20 t/m 30 december op het Museumplein.

Meer informatie? http://www.iceamsterdam.nl/

De leukste Amsterdamse kerstmarkten in 2017.

Foto: iceAmsterdam

Sissy-Boy Kerstmarkt

Zoals elk jaar organiseert één van mijn favoriete winkels weer hun superleuke jaarlijkse kerstmarkt. De ultieme plek voor jong en oud om helemaal in de kerstsferen te komen. Sissy Boy neemt je mee in een ultieme kerstwereld met “All ingredients to make you spark”. Ik heb al een glimp gezien van de kerstcollectie van Sissy Boy en die is werkelijk weer om van te smullen. Wat kan je verwachten op deze kerstmarkt? Veel ballen uiteraard, heerlijke live muziek, gluhwein voor papa’s en mama’s en limonade voor de kids. Met Fashion, Homeland en diverse jonge ondernemers is de Sissy-Boy Kerstmarkt dé plek om de leukste en origineelste cadeaus te kopen voor de hele familie en voor jezelf, natuurlijk. Wat een cadeau, het is weer Kerst!

Wanneer en waar? 9 december 2017 op het Amstelveld in Amsterdam.

Meer informatie? Dit vind je op de Facebookpagina.

De leukste Amsterdamse kerstmarkten in 2017.

Kerstmarkt: Winterparade Amsterdam RAI

Een heerlijke indoor kerstmarkt vind je in de RAI. Je vindt er echt van alles! Naast de diverse food chalets met allerlei lekkers zoals koek en zopie, oliebollen en poffertjes, staat er ook een oud-Hollandse kermis! En daar staat genoeg leuks voor kinderen zoals een draaimolen, een schiettent, een zweefmolen en zelfs een 50 meter hoog reuzenrad. én een schaatsbaan! ’s Avonds ben je welkom om een heerlijke kerstklassieker te kijken in de bioscoop. En je kan ook nog een bezoekje brengen aan een Winter Wellness met sauna’s en jacuzzi’s en massages.

De WinterParade is geen voorstelling, geen chic diner, geen kerstfeest. Het is zoals ze zelf beschrijven veel meer; “het is een mix van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Hilarisch, aangenaam en heel.” 

Wanneer en waar? Deze kerstmarkt is van 21 december 2017 t/m 8 januari 2018, in de Amsterdam RAI.

Meer informatie? Klik hier voor meer informatie over De Winterparade Amsterdam.

De leukste Amsterdamse kerstmarkten in 2017.

Lees ook:

Leuk om zelf te maken: bling bling kerstlichtjes.

De leukste kerstcadeaus, -accessoires en -verlichting.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results