De tofste conceptstore van Rotterdam

Bon bon on the block is met stip de leukste conceptstore van Rotterdam!

Van collegebank naar kledingrek

Marieke Kol en Lenny Vollebregt, twee creatieve, slimme dames die ooit samen studeerden. Nadat ze beide leuke banen hadden gehad  (o.a. PR adviseur voor een tassenmerk en marketingspecialist bij een reclamebureau) ontstond het idee om hun krachten te bundelen en samen een agentschap voor kinderkleding te beginnen: MissBonBon Agency (www.missbonbon.nl). Deze agency vertegenwoordigt een aantal ubercoole buitenlandse kinderkledingmerken in de Benelux. Uitgerekend in hun hometown Rotterdam ontdekten de dames dat deze, te leuke merken ontbraken!

Conceptstore voor fashionable kids

Dat moet anders, dachten Marieke en Lenny. Sinds begin 2010 hebben zij naast hun agentschap een winkel geopend: BonBon on the Block. Geen doorsnee winkel, maar speels en stijlvol, alles behalve traditioneel. Rotterdam, hippe modestad bij uitstek, is dan ook erg blij met de komst van o.a. Mini Rodini, Bobo Choses, Munster Kids en Popupshop. Anders, leuker, stoerder en vooral meer uitgesproken dan de grote en bekende Nederlandse merken. Kijk maar eens op de site!

Los van het feit dat je er de leukste kleren, sneakers en designertoys voor kids van 0 tot 10 jaar koopt, is deze zaak ook een platform voor de buurt. Zo organiseren Lenny en Marieke Blockparties en Stoepkrijtfeesten, zijn er altijd kleurplaten voor de kleintjes, worden er leuke acties gehouden en sponsoren ze goede doelen. Ja, de BonBon on the Block-ladies zijn meiden die graag buiten de lijnen denken en dat resulteert in een hoop verrassingen.

 

BonBon on the Block
Westblaak 26
3012 KM Rotterdam

www.bonbonontheblock.com

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results