De tweede ronde!

14 mei 2013

De tweede ronde! Robijn heeft inmiddels twee jurkjes van Japon & Jakje in haar kast hangen. De eerste is reeds vele malen gedragen, maar ziet eruit alsof ‘ie nieuw is. Dit smaakte naar meer. Zowel voor Robijn als voor mama. Dus ik dook de webshop weer eens in en wat bleek: er stond net een nieuwe, weer ontzettend leuke collectie online! Buideljurkjes, sportjurkjes en gewoon heel lieve jurkjes. Wij kozen deze keer voor het buideljurkje. De jurkjes zijn gemaakt van super zacht en soepel katoen en de pasvorm perfect. Ik kan me voorstellen dat Robijn het jurkje het liefst zo vaak mogelijk draagt. En naast het feit dat ‘ie haar beeldig staat, zijn haar vriendinnetjes ook enthousiast. En zelfs de moeders! ‘Heidi, mag ik je iets vragen? Waar heb je dat jurkje gekocht?’ Bij Japon & Jakje dus. Een hele fijne webshop met een kleine, maar erg leuke collectie. Leuk om cadeau te geven of je dochter mee te verrassen en geschikt voor meisje van 2 tot 10 jaar.

Jurkje kopen? Dat kan NU met 25% korting! Vergeet niet om de Facebook pagina van Japon & Jakje te liken en voer de code Facebook in bij je bestelling. Deze actie loopt tot 22 mei!

Collectie 2013

Collectie 2013

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.