Decembertip: familieconcert ‘De Vier Jaargetijden’.

Ben je nog op zoek naar een leuk uit voor in de decembermaand samen met je kinderen? Ga dan naar Vivaldi's Vier jaargetijden!

Ben je nog op zoek naar een leuk uit voor in de decembermaand samen met je gezin? Bezoek eens een concert in het Concertgebouw. De familieconcerten in Het Concertgebouw nemen de hele familie mee op wonderlijke ontdekkingstochten in de wereld van muziek, instrumenten en musici. En op 22 en 23 december zorgen trollen, dappere meisjes en Vivaldi’s De vier jaargetijden voor een wervelend familieconcert. Lisa Jacobs en The String Soloists nemen je mee!

De vier Jaargetijden

Midden in de winter even doen of het zomer is? Dat kan in dit Familieconcert. Want als je je ogen dicht doet, kun je De vier jaargetijden van Vivaldi prima horen. De vogeltjes in de lente, de harde wind in het najaar… Maar misschien kun je je ogen vandaag beter openhouden. Want bij De vier jaargetijden hoort een spannend verhaal over een lastige trol en een dapper klein meisje.

Lisa Jacobs

Lisa Jacobs krijgt met haar viool alle trollen moeiteloos stil. Vandaag neemt ze haar eigen String Soloists mee voor een concert voor klein en groot. In een klein dorpje aan de voet van een hoge berg is het leven goed. Hoewel… het zou leuker zijn als ze er geen last hadden van een vervelende trol. Deze Grimbam heeft altijd honger en stampt met zijn grote voeten alles plat. Het verhaal wordt verteld door Jessie Wilms. De mooie plaatjes zijn van Miriam Bouwens.

Praktische informatie

Concert: De vier jaargetijden
Wanneer: 22 en 23 december 2018
Leeftijd: 6 tot 9 jaar
Waar: Het Concertgebouw te Amsterdam

Met korting naar dit en andere concerten

Met korting naar dit concert en heel veel andere (familie)concerten? Word dan lid van Entrée Junior voor slechts € 5 per jaar. Daarnaast kan je als lid naar exclusieve Entrée Junior-events en ontvang je een gaaf welkomstcadeau. Word lid van Entrée Junior.
Lees ook:
Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results