Duimelot: een intieme voorstelling om bij weg te dromen.

Wil je binnenkort naar een leuke voorstelling? Dan heb ik een tip: Duimelot in dromenland. Heerlijke voorstelling voor kids vanaf 1,5 jaar.

Afgelopen zondag waren wij met ons gezin op uitnodiging naar de voorstelling ‘Duimelot’ geweest in de Krakeling Amsterdam.

Naar het theater

Na een heerlijke ochtend op het strand, vertelde ik de kinderen dat we nog meer leuks in petto hadden, namelijk naar het theater. Beide zijn werkelijk dol op het theater en maakten een sprongetje van blijdschap. Toen ik vertelde dat ze hun knuffel mee mochten naar de voorstelling, scoorde ik extra punten!

Duimelot

De voorstelling ‘Duimelot’ van Maas theater en dans is een sfeervolle theatersolo voor dreumesen en peuters vanaf 1,5 jaar tot ongeveer drie jaar oud. Raf is vier jaar, en was daarmee de oudste van de aanwezige kinderen. De meeste kindjes waren van Izzie haar leeftijd, rond twee jaar oud.

Duimelot is een hele intieme voorstelling, waar iedereen gezellig dicht bij elkaar zit en vooral dichtbij actrice Maud Dolsma. Misschien ken je Maud van TV, want in de serie Flikken Maastricht speelt ze Fleur Wolfs. Duimelot geeft een slaapfeestje. Ze houdt erg van slapen, het liefst de hele dag. Opgekruld onder haar dekentje of doezelend op een kussen. Maar als ze bezoek heeft, wordt ze even wakker. Dan zingt ze liedjes en maakt ze muziek met haar instrumenten. Kinderen mogen samen met haar muziek maken, zingen, dansen en draaien, veertjes blazen of gewoon lekker liggen en luisteren. Izzie vond het erg vermakelijk en klapte lief mee. En ik dacht eigenlijk dat Raf zich al te groot zou voelen voor deze voorstelling maar ook hij vond het erg leuk!

IMG_1450

De Krakeling

Wil je ook naar Duimelot?

De voorstelling is in april nog een paar keer te zien in Rotterdam en reist vanaf oktober 2017 tot en met juni 2018 door heel Nederland, zoals Den haag, Nijmegen, Spijkenisse, Haarlem, Amsterdam, Zwolle, Delft, Drachten en meer!

2 Vrijkaartjes winnen

Mamaschrijft mag 2 kaartjes weggeven voor Duimelot op zondag 23 april om 12:00 uur in Maaspodium Rotterdam. Wil jij graag hier naartoe met je kleintje? Laat dan even een comment achter hieronder of onder de Facebookpost!

Meer informatie vind je hier: www.maastd.nl/duimelot.

Duimelot: een voorstelling om bij weg te dromen.

Duimelot: een voorstelling om bij weg te dromen.

Fotograaf: Sjoerd Kelderman.

Lees ook:

5x de leukste kindertheaters in Amsterdam

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

6 comments

 1. Jitske

  Lijkt me super leuk om die kaarten te winnen en er heen te gaan met mijn twee meiden van 3 en 1. En inderdaad als de oudste haar knuffels mee mag nemen dan is het extra feest.

 2. Annelies

  Oohh dat lijkt me te gek! Ik ga regelmatig met mijn oudste (3) naar het theater, nog niet geweest met de jongste (1,5) maar deze voorstelling lijkt me zeer geschikt! En erg leuk! Dus jaa graag!

 3. Madelinde

  De voorstelling klinkt en ziet eruit als een heerlijke uitje! Hoe leuk om je kindjes zo kennis te laten maken met een mooi en leuk verhaal en tegelijkertijd het theater. Mijn zoontje Quinn (en ik stiekem ook) zou het fantastisch vinden.

  Groetjes,
  Madelinde

Type to Search

See all results