Dyson Fluffy: de beste en mooiste stofzuiger ever!

4 augustus 2015

Toen ik las over de V6 Fluffy van Dyson was ik direct getriggert. Een snoerloze stofzuiger, met mega sterke motor. Geen stofzuigerzakken (echt, daar heb ik een hékel aan!) en een tof design. Zo leuk dat ik ‘m niet langer zou hoeven verstoppen in de trapkast.

Mega sterke motor

En lucky basterd dat ik ben: van fonQ, een heel fijn online warenhuis, mocht ik de Fluffy testen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen: onze oude, lelijke Bosch was aan het einde van zijn Latijn en vooral over dat snoerloze gebeuren was ik heel enthousiast. Een dag later werd het Fonq-pakket aan de deur afgeleverd. Nog nooit eerder begon ik met een glimlach op mijn gezicht met stofzuigen. Wat een feestje, stofzuigen met de Fluffy! De sterke motor zuigt al het vuil met het grootste gemak de doorzichtige opvangbak in, welke je na een aantal zuigbeurten (kon even niet op een ander woord komen 😉 leeggooit.

Stofzuiger en kruimeldief in één

Het toeval wilde dat ik net grondig en rigoureus mijn huis aan het schoonmaken was. Een week later zouden we op vakantie gaan, drie weken Italië, en naast een vriendin en haar gezin, zouden we ook voor het eerst Airbnb-gasten ontvangen. Nou, schoon werd het! Want nu het stofzuigen zonder irritant snoer kon en één keer de vloer zuigen ook echt voldoende was, nam ik er relaxt de tijd voor.

De waanzinnige Fluffy hangt (dankzij het handige ophangsysteem) sindsdien in de keuken, voor het grijpen, en ik krijg van zoveel mensen vragen en opmerkingen: ‘Is dat echt een stofzuiger?’ ‘Gaaf ding!’ En dat is het ook. Ik ben er echt heel blij mee. Want naast ‘gewone’ stofzuiger, kun je er in een handomdraai ook een krachtige kruimeldief van maken. En met twee kinderen en een kat in huis, is dat geen overbodige luxe.

De investering meer dan waard

Ik kan me voorstellen dat je denkt: die wil ik ook! To be honest: de prijs is wel een dingetje. Vond ik. De Dyson Fluffy V6 kost namelijk 429 euro. Maar als je het mij vraagt, het is de investering meer dan waard. Want hoe vaak liggen er wel geen vervelende kruimels of stofwolken op de grond, of nog erger, op plekken waar je nauwelijks bijkomt? In het verleden kon ik me er dan lang aan storen. Want de stofzuiger pakken, dat gedoe met het snoer, de stofzuiger achter je aan trekken, waardoor het snoer weer in de knoop raakte… Het behoort bij ons tot de verleden tijd! De Fluffy verlost je van alle stof en kruimels.

Geen kruimel meer te bekennen bij ons thuis!

Geen kruimel meer te bekennen bij ons thuis!

 

1 Reactie

  1. Vlijtig Liesje

    Hij klinkt geweldig inderdaad. Alleen die prijs….

    Huisvlijt

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.