Enige uitvinding!

19 juni 2013

Wissellijst voor knutsels

Ik vind het echt niet leuk, maar puur vanwege het ‘geen idee wat ik ermee moet’ gevoel, gooi ik met grote regelmaat best goed gelukte knutsels van mijn kinderen weg. Toen Robijn serieus begon met kleuren (lees krassen) kocht ik een leuke map en ik beloofde plechtig om alles te bewaren. Dat heb ik een tijdje volgehouden, maar je begrijpt dat deze map inmiddels uitpuilt en ik niet elke keer zo onder de indruk ben als in het begin. Dus regelmatig verdwijnen tekeningen van huizen, poppen, zonnen en soms een verdwaalde vlinder in de prullenbak. Eigenlijk vanwege slechts 1 reden: ik had geen idee waar ik ze moest laten! Tot ik op de site van Zo Zoet Zo Stoer, een enige webshop vol gave musthaves voor baby’s en kids, deze wissellijsten speciaal voor mooie creaties van je kinderen zag. I-de-aal! Nu verwissel ik bijna wekelijks en zijn de kinderen rete-trots op de centrale plek waar hun werkje tentoon wordt gesteld. Ik heb nu nog maar een lijst, maar overweeg er meer aan te schaffen en zelfs opa en oma een kado te geven. Een leuke kadotip dus!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.