Fantastische vijzel!

Homemade pesto.

Een vijzel is ideaal om kruiden, specerijen en knoflook mee fijn te malen, maar er is een ding waar ik me echt op verheug: homemade pesto! Zoveel fijner dan die fabriekstroep in potjes in de supermarkt. Alweer een tijd geleden deelde ik dit recept, maar deze en deze lijken me ook zalig.

Pareltje in mijn keuken.

Deze vijzel van Cook&Co staat sinds deze ochtend te shinen in mijn keuken en heeft een ruwe binnenzijde waardoor het vermalen van harde ingrediënten zoals peperkorrels ook peanuts is. Bij het fijnstampen komen geuren en smaken goed vrij wat de voorpret ook nog eens vergroot. Vanavond eet ik pesto maar ik verheug me ook enorm op het maken van currypastaknoflookmayonaise en deze dressing met basilicum.

Cook&Co.

Het motto van Cook&Co is dat koken net zo gezellig kan zijn als eten. Voorwaarde is een goed uitgeruste keuken. Om heel eerlijk te zijn ben ik maar van het eten dan van het koken, maar daar moet maar eens een keer verandering in komen. Stap 1 is gezet met deze vijzel op mijn aanrecht. Het assortiment van Cook&Co is verrassend groot en divers. Van mooie snijplanken tot keukenmachines en kookboeken. En alles van fijne merken zoals VT Wonen, Global, Brabantia, Philips en Wesco.

Je kunt lekker rustig online shoppen in de webshop, maar ook een van de 25 winkels binnenlopen.

 

Ik kan niet wachten om eindelijk zelf pesto te maken met deze vijzel!

Met deze vijzel ga ik heel veel homemade pestootjes maken!

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results