Geniale oplossing voor irritant probleem.

3 juni 2015

Geniale oplossing voor irritant probleem

Ik zie ze regelmatig voorbij komen, mannen met een overhemd half uit de broek. Soms bewust, want lekker nonchalant. Maar vaak genoeg zie ik ze geïrriteerd kijken, terwijl ze een poging doen hun hemd in de broek te proppen. Jorn draagt regelmatig overhemden en heeft zich jarenlang enorm lopen irriteren aan het feit dat zijn hemd niet bleef zitten. Tot het moment dat hij op Pinterest een foto tegenkwam van iemand die zijn hemd in zijn onderbroek propte in de hoop dat dat ding dan de hele dag op zijn plek zou blijven zitten. Jorn: “Ik moest lachen, maar ik realiseerde me tegelijkertijd ook dat er dus meer mensen rondliepen met hetzelfde ‘probleem’. Ik dacht: er moet een oplossing zijn dus ik besloot online op onderzoek uit te gaan. Ik kwam van alles tegen, onder andere een soort bretels die aan je overhemd en je sokken vastmaakt (zogenaamde shirt stays) en klitteband-achtige strips die je in je broek moest naaien. Allemaal gedoe, vond ik. Maar toen kwam ik Magnetuck tegenkwam was ik direct overtuigd van dit product. Wat een slimme oplossing! Gek genoeg waren ze niet in Nederland verkrijgbaar. Maar een mail naar Magnetuck had tot gevolg dat Phil Bunting, de uitvinder van de Magnetuck, en ik uitgebreid met elkaar in contact kwamen. En al snel besloten we dat een partnership wellicht handiger was dan een losse bestelling.

Lang verhaal kort, inmiddels verkoop ik Magnetuck in Nederland en in korte tijd heb ik al veel mannen blij gemaakt met deze magneten. De blijde reacties die ik ontvang zeggen genoeg: ‘Even opstaan van mijn werkplek voor koffie was vroeger al voldoende om mijn overhemd weer in te moeten stoppen. Nu bleef alles netjes zitten!’ En: ‘Zelfs bij heel wild stoeien met de kids weet een bevestigde Magnetuck zijn grip op mijn overhemd te houden.’ Een bevestiging van wat ik al dacht toen ik voor het eerst over deze hack hoorde: geniaal product. “

Kadootje voor je man! 

Met Vaderdag in het verschiet (niet vergeten hè, zondag 21 juni!) mag ik twee setjes Magnetucks (t.w.v. 29,95) weggeven. Heb jij een man die vaak loopt te stoeien met zijn uit de broek ontsnapte overhemd? Doe dan vooral mee aan deze actie. Like Magnetuck en mamaschrijft op Facebook en like & deel dit bericht op je eigen pagina.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.