Gezond spul in de knijpzakjes van Squiz.

28 januari 2015

Je kent ze vast wel, van die knijpzakjes in de winkel, zogenaamd gevuld met fruit. Op de een of andere manier zijn het een soort magneten: mijn kinderen worden er altijd enorm door aangetrokken. Jaren terug heb ik ze er geloof ik wel eens een gegeven, maar nadat ik las wat de ingrediënten waren, was ik snel genezen. Nog steeds vragen ze er wel eens om, maar nee is nee, dus helaas. Maar nu ik de herbruikbare knijpzakjes van Squiz heb ontdekt, treedt er voor de kinderen toch een zeer aangename verandering op.

Squiz is in Frankrijk al een regelrechte hit en als het aan Kirsty van Peer ligt, volgt Nederland snel. Kirsty woont sinds 2011 in Frankrijk en is sinds kort verantwoordelijk voor het promoten van de knijpzakjes buiten Frankrijk. “Ik vond knijpzakjes altijd heel handig, maar was geen fan van alle toevoegingen en suikers die erin zitten. Toen kwam ik de oprichtster van Squiz op een netwerkevent in Frankrijk tegen en ik was meteen verkocht: knijpzakjes die je zelf kunt vullen en hergebruiken, hoe handig! We raakten in gesprek en al snel gingen we samenwerken. Momenteel werk ik hard aan het vergroten van de bekendheid van Squiz in Nederland, Belgie, Duitsland en Engeland en dat gaat als een speer.” Logisch: Squiz zorgt ervoor dat gezond eten ook buiten de deur altijd kan, terwijl knoeien niet langer mega irritaties veroorzaakt. Heel fijn voor moeders en tsja, de kinderen maak je vooral waanzinnig blij met zo’n zakje. Twee vliegen in een klap dus.

Het gebruiksgemak is enorm: je maakt de zakjes aan de onderkant open en stopt er lekkers in: een smoothie, een shake of yoghurt of babyvoeding. Zakje dicht, dop nog even extra stevig aandraaien en gaan. Naast het feit dat ze onderweg heel praktisch zijn, kun je ze thuis natuurlijk ook heel goed gebruiken. Wanneer je kind ziek op de bank ligt bijvoorbeeld maar ook voor kinderen met een allergie is het een uitkomst. Aangezien je het eten thuis bereid en zelf in de zakjes doet, weet je zeker dat de inhoud niet met andere voedingsmiddelen in aanraking komt.

Zelf testen? Wil je de zakjes zelf ook wel eens uitproberen? Squiz stelt twee pakketjes (met daarin drie zakjes) beschikbaar. Like Squiz en mamaschrijft op Facebook en wie weet komen de zakjes volgende week al jouw kant op.

Live kennismaken met Squiz? Je vindt ze eind februari op de Negenmaandenbeurs op de PuurBabyPlaza.

2 Reacties

  1. Evelien

    Graag! Hier een heel knijpgraag ventje in huis en een mama die (meestal) niet zo blij wordt van wat er in zit! Dus; jaaaaa leuk!

    Antwoord
  2. Sandy

    Wat een musthaves! Geweldig!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.