Good old Rosti Mepal.

10 februari 2014

Rosti Mepal. Ik ken het nog van vroeger: de plastic opbergbakjes om eten in te bewaren en waarin mijn druiven verstopt zaten. Rosti Mepal maakt al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. De schoolbekers en lunchboxen zijn hier favoriet (Cars en Princess) en de kampeerders onder ons kennen de lijn met kampeerserviezen vast als geen ander. Maar ook de kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen zijn enorm populair onder de Nederlandse bevolking. Ik heb het gevoel dat de mix van Scandinavisch en Nederlands design daaraan bijdraagt. En het feit dat veel ontwerpen al decennia lang in het assortiment zitten, zegt genoeg: Rosti Mepal heeft veel tevreden klanten dankzij ijzersterke kwaliteit. 

De webshop is onlangs vernieuwd en alle producten zijn vanaf nu in alle kleuren en maten online te bestellen. Heel slim is het feit dat je ook losse onderdelen kunt bestellen, mocht er iets vervangen moeten worden. Zo kun je de levensduur verlengen: scheelt een hoop geld en is duurzaam!

WINACTIE: Sinds kort prijkt er in mijn keuken een waanzinnige peper- en zoutmolen van Rosti Mepal. Heel blij mee! En ik mag zelfs een setje weggeven! Like & deel dit bericht op Facebook en wie weet. Vrijdag 14 februari maak ik de winnaar bekend.

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.