Good old Rosti Mepal.

Rosti Mepal. Ik ken het nog van vroeger: de plastic opbergbakjes om eten in te bewaren en waarin mijn druiven verstopt zaten. Rosti Mepal maakt al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken. De schoolbekers en lunchboxen zijn hier favoriet (Cars en Princess) en de kampeerders onder ons kennen de lijn met kampeerserviezen vast als geen ander. Maar ook de kinderserviezen, keukenartikelen en bewaardozen zijn enorm populair onder de Nederlandse bevolking. Ik heb het gevoel dat de mix van Scandinavisch en Nederlands design daaraan bijdraagt. En het feit dat veel ontwerpen al decennia lang in het assortiment zitten, zegt genoeg: Rosti Mepal heeft veel tevreden klanten dankzij ijzersterke kwaliteit. 

De webshop is onlangs vernieuwd en alle producten zijn vanaf nu in alle kleuren en maten online te bestellen. Heel slim is het feit dat je ook losse onderdelen kunt bestellen, mocht er iets vervangen moeten worden. Zo kun je de levensduur verlengen: scheelt een hoop geld en is duurzaam!

WINACTIE: Sinds kort prijkt er in mijn keuken een waanzinnige peper- en zoutmolen van Rosti Mepal. Heel blij mee! En ik mag zelfs een setje weggeven! Like & deel dit bericht op Facebook en wie weet. Vrijdag 14 februari maak ik de winnaar bekend.

 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results