Guilty pleasures op Netflix

24 mei 2014

Me-time

Mijn vriend was een aantal avonden weg deze week en aangezien mijn kindjes tussen zeven en acht ’s avonds echt wel op een oor liggen, plande ik een Netflix-avondje voor mezelf in. Kopje thee, een bakje moerbeibessen (een top alternatief voor chocolade, het proberen waard) en mijn iPhone uit. Sinds we Netflix hebben, nu twee maanden, geniet ik zo van een serietje of film kijken. De keuze is enorm. De kinderen kijken graag naar Mr. Bean (hilarisch) of gaan voor een klassieker van Walt Disney. Ook nieuwe films als Het regen gehaktballen behoren tot de favorieten.

Guilty pleasures

Uiteraard koos ik, home alone, voor films waar mijn vriend liever niet naar kijkt. Gooische vrouwen, Gossip Girl en Precious. Heerlijk! Nadat de theepot leeg was, schonk ik nog een wijntje in. Wat een volmaakte avond! Voor ik het wist was het middernacht. Normaal gesproken lig ik dan al lang in mijn mandje, maar ik bleef kijken naar deze fijne feel good movies.

Wanneer Demian wel thuis is zijn we overigens in de ban van Walter White in Breaking Bad. Kenners zeggen hierover dat het de beste serie ooit is!

Orange is the new black

Kortom: Netflix is een aanrader. Wanneer je wilt, altijd de leukste series en films binnen handbereik. En vanaf 6 juni komt seizoen 2 van Orange is the New Black online! Een heerlijke serie over Piper. Een jonge vrouw die haar fijne New Yorkse leventje inruilt voor een vrouwengevangenis nadat ze is veroordeeld voor drugssmokkel.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.