Heelys! Nu met winactie.

24 februari 2016

Een paar maandjes terug meen ik, zag ik ze voor het eerst: Heelys. En zoals dat met alle rages gaat, zat ik ze binnen een mum van tijd overal. Zoiets ontgaat kinderen niet en dus begon Robijn al vrij vlot met verkondigen dat ze ze ook ‘wilde’. ‘Sparen dan maar he, opperderden haar vader en ik. En zo geschiedde: al maanden lang gaat ieder muntje, hoe klein en weinig waard ook, trouw haar nieuwe spaarpot in. Maar echt snel ging het niet. Ook niet erg, want zo leren kinderen immers pas echt de waarde van geld inzien. Ondertussen maakten we wel de afspraak met Robijn dat hoe langer ze het volhield om te sparen (in plaats van allerlei meuk te kopen), hoe meer wij zouden meebetalen. Lang verhaal kort: Gisteren heb ik Robijn, voor haar totaal onverwacht, verrast met deze mooie Rainbow Heelys.

Heelys: het cadeau waar ik mijn dochter heb verrast

Heelys: het cadeau waar ik mijn dochter heb verrast

Ik kan je zeggen dat ik, toen ik vorige week op zoek ging naar de aller leukste Heelys, door de bomen het bos niet meer zag. Tot ik de tip kreeg om eens bij Online Skateshop te gaan kijken.

Eenmaal ‘binnen’ was ik meteen verkocht: wat een groot assortiment. Ze verkopen niet alleen Heelys maar ook longboards, skateboards, gave steppen en rollerskates. Omdat ik elke shop die ik leuk vind, graag deel met jullie, besloot ik om contact op te nemen met de eigenaar, Roy. En al snel besloten we om samen een leuke actie op te zetten: mamaschrijft mag namens Online Skateshop een paar Heelys twv 79,95 weggeven. YEAH! Maar eerst iets meer over waarom Online Skateshop een aanrader is:

Wat maakt Online Skateshop eigenlijk zo bijzonder?

“Onze fysieke winkel Skatespeciaalzaak Rollerwave in Scheveningen bestaat al 17 jaar en in de zomer zijn we zeven dagen per week geopend. We zijn echt wel een begrip geworden voor alle mensen die de fun van producten met wieltjes inzien. Ons aanbod loopt uiteen van inline skates, rollerskates, longboards, skateboards, schaatsen, vifefingers, steppen, Heelys en nog veel meer. En naast de fysieke winkel hebben we dus ook Onlineskateshop. Voor zowel de winkel als de webshop geldt dat we kennis, advies en service hoog in het vaandel hebben staan. Iedereen die hier werkt, skate en we weten dus hoe belangrijk het is om de juiste materialen te gebruiken. Wij geloven dat goed advies geld bespaart en we geloven niet dat duurder altijd beter is.”

Wat is de kracht van jullie webshop?

“Toen de eerste webshops open gingen, starten wij met Onlineskateshop. In het begin waren we klein, maar inmiddels kost het runnen van de webshop even veel tijd als de winkel. We zijn continue bezig om de website te verbeteren en up to date te houden met de laatste technische ontwikkelingen. En wat ons echt onderscheid is dat we niet zomaar bestellingen inpakken. Een goed voorbeeld hiervan is dat er soms onderdelen worden besteld die niet bij elkaar passen. Wanneer we dit zien, nemen we direct contact op met de klant om te vragen of dit daadwerkelijk is wat ze nodig hebben, of dat er een foutje is gemaakt. Zo filteren we er veel foute bestellingen uit en zorgen we ervoor dat de klant meteen ontvangt wat hij nodig heeft.”

Waarom hebben wieltjes zo’n grote aantrekkingskracht, voor jong en oud?

“Het leuke van skaten, boarden en steppen etc. is dat het in eerste instantie een hoge funfactor heeft. En het is niet alleen leuk, maar ook meteen een uitstekende training. Je sport zonder het idee te hebben dat je sport. Voor veel mensen een uitkomst. Bovendien ben je niet aan tijd of een lidmaatschap gebonden en kun je gaan wanneer het je uitkomt. Skaten heeft ook nog eens het voordeel dat het een relatief goedkope sport is. Om een voorbeeld te geven, onze klanten doen gemiddeld een jaar of 10 met een paar skates. Gemiddeld genomen wordt er in die periode een set nieuwe wielen of lagers aangeschaft, maar reken maar uit: de kosten per jaar zijn bizar laag.”

Hier lees je nog meer over hoe budgetvriendelijk skaten is.

Kun jij het succes van Heelys verklaren?

“Rollen op Heelys is relatief makkelijk om te leren, dus heel veel kinderen raken hierdoor meteen enthousiast. Daarnaast is Heelys een heel groot bedrijf met een goed werkende marketingmachine. De reclames op onder andere Nickelodeon hebben een enorme boost gegeven aan de bekendheid. De reclame laat zien hoe hoog de funfactor is en daarnaast zijn de schoenen ook gewoon heel cool. Uiteraard is reclame alleen niet voldoende en is het succes vooral te danken aan het feit dat kinderen het heel leuk vinden om rollend van A naar B te gaan. We adviseren onze klanten trouwens wel altijd om beschermers te dragen voor pols, elleboog en knie, plus een helm.”

WIN! Wil jij je kind verrassen met een spiksplinternieuw paartje Heelys t.w.v. 79,95 euro? Laat deze actie dan niet aan je voorbij gaan! LIKE zowel mamaschrijft als Rollerwave Skateshop op Facebook en DEEL dit bericht op je Facebookpagina. Volgende week wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes!

Skaters opgelet!

We organiseren elk jaar de Haagse Skatetog en de Haagse Longboardtog. Dit zijn gratis recreatieve evenementen waarbij we met een groep van ongeveer 300 skaters of ongeveer 200 boarders 20 kilometer door de straten van Den Haag rollen onder begeleiding van de politie en een dj-wagen. Doordat het tempo niet hoog is, is dit evenement ook voor kinderen, die enigszins kunnen skaten en/of longboarden, toegankelijk.

Ook leuk om te lezen: 3 redenen om te gaan skaten.

4 Reacties

 1. Jis

  Mijn neefje had zondag ook heely’s aan op de verjaardag van onze jongste dochters. Alle andere kids waren meteen verkocht. Inclusief mijn oudste dochter ?

  Antwoord
 2. Nienke

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag!!! Zo kan mijn lieve, stoere meid van 9 jaar zich heerlijk uitleven! 🙂

  Antwoord
 3. soratbs

  heelys

  Antwoord
 4. allysia

  heeeeeeeeeeeeeeel graaag mijn dochter wacht er al een jaaar op als ik ze mag. ben je echt heel lief

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.