Het belang van een goede bikini.

Het belang van een goede bikini.

Kat en Lot, twee creatieve en ondernemende vrouwen, startten in 2009 met BKNBZ: een klein bedrijf met grootse plannen. Ze droomden ervan om alle vrouwen van de wereld in een mooie, unieke bikini te laten rondlopen in plaats van een slecht zittend exemplaar. Het belang van een goede bikini mag niet onderschat worden. Kat: “Met de bikini’s die wij maken willen we een statement maken. Waarom zijn alle bikini’s vaak hetzelfde en soms zo saai terwijl een bikini het enige is dat je op het strand draagt?”

Winkel op het strand.

Voor het idee voor BKNBZ ontstond was Lot grafisch ontwerpster met een eigen ontwerpbureau en had Kat net haar rechtenstudie afgerond. Zin in een avontuur besloten ze een tijdje op Ibiza te gaan wonen. Een avontuur werd het.  Eenmaal daar raakten ze geïnspireerd door het klimaat en de vibe. Kat: “Het idee voor handmade bikini’s kwam in ons op en we hebben geen seconde getwijfeld. We bleven langer op Ibiza dan in eerste instantie de bedoeling was om onze droom te verwezenlijken. De eerste bikini’s maakten we zelf in ons piepkleine appartementje om ze daarna op het strand te verkopen. Dit ging zo hard dat er een productieproces opgezet moest worden om alles in goede banen te kunnen leiden.  Het ontwerpen bleef onze verantwoordelijkheid en het maken gebeurde in Istanbul. Ik ben na vier maanden terug gegaan naar Amsterdam om BKNBZ in Nederland op de kaart te zetten en Lot bleef op Ibiza. Deze verdeling werkte heel goed en inmiddels kunnen we spreken van een succesvol bedrijf.”

In love met Swimming Suzie.

Sinds kort ben ik zelf de trotse bezitter van een echte BKNBZ. Ik koos deze en ben in love. Oké, het broekje is een beetje klein, maar tegelijkertijd ook een stok achter de deur om niet te verzanden in teveel wijn drinken, haha! De top is om verliefd om op te worden. Zacht en niet knellend. Ondersteunend daar waar nodig. De eerste keer in bikini op het strand verschijnen is voor veel vrouwen een behoorlijke drempel, maar geloof me: in een BKNBZ wordt die drempel een stuk lager! Met zorg een bikini uitkiezen loont.

Korting!

BKNBZ hoopt veel mama’s te inspireren om ook te kiezen voor een bikini die iets doet voor je lijf én je vooral een gelukkig gevoel geeft! Als je voor 16 augustus 2014 een bikini bestelt, ontvang je 10% korting. Vul de code BKNBZLB14 in en de korting wordt automatisch verrekend.

En oh ja, check vooral ook de mini bikini’s!

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results