Het hoogtepunt van elk feest: taart!

Ik geloof dat het in februari was dat Zeger, toen nog drie, vroeg wat voor taart hij zou krijgen op zijn verjaardag. Leuk vond ik dat! Want een mooie taart, helemaal naar wens van de jarige, is voor mij  het hoogtepunt, nou ja in ieder geval een van de hoogtepunten, van een verjaardag. Ik zei dat hij het helemaal zelf mocht weten. “Eeh…. Bobo! Of Bob de Bouwer? Spiderman of toch liever Cars..”Lachend vertelde ik hem dat ‘ie nog alle tijd had om daar rustig over na te denken. Een paar maanden later, twee weken voor zijn verjaardag, vroeg ik hem of hij wist welke taart hij zou willen. Het was even stil en toen kwam er een volmondig Spiderman!

Onze vaste taartenbakster was er helaas mee gestopt dus ik startte mijn zoektocht naar een nieuwe. Dat de kracht van Twitter enorm is, dat wist ik al langer. Maar dat mijn tweet, waarin ik vroeg om iemand die een fantastische taart kon maken, meer dan 100 keer werd geretweet had ik niet verwacht.

Al heel snel kreeg ik een mail van Annelies van Love for Cakes. Ze had tijd om een taart te maken en verwees me door naar haar site. Het water liep me in de mond en ik was vooral onder de indruk van hoe mooi de taarten eruit zagen. En de diversiteit aan taarten sprak me ook aan. Duidelijke zaak: Annelies heeft een enorme passie voor het maken van een mooie taart. Ik was aan het juiste adres! En dat bleek. Alles was mogelijk. Zo mag Zeger zelf geen melk(zuur) en lactose, dus Annelies opperde om voor hem een apart taartje te maken. En dat vond de jarig zelf natuurlijk te gek! Daarnaast kregen de aanwezige kindjes een eigen cupcake, uiteraard ook in het Spiderman thema. De grote taart was voor de grote mensen en ook die was niet te versmaden. Room, jam, zoet, maar niet te…. Gewoon helemaal goed en zeker voor herhaling vatbaar!

Dus, op zoek naar iemand die fantastische taarten maakt en niet te beroerd is om mee te denken? Contact Annelies. Ze woont in Baflo, provincie Groningen. Dus dat is wel iets wat je even in de gaten moet houden. Ik verheug me op de volgende kinderverjaardag. Annelies bij deze: 17 oktober heb ik er weer een nodig!

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results