Het hoogtepunt van elk feest: taart!

17 juni 2013

Ik geloof dat het in februari was dat Zeger, toen nog drie, vroeg wat voor taart hij zou krijgen op zijn verjaardag. Leuk vond ik dat! Want een mooie taart, helemaal naar wens van de jarige, is voor mij  het hoogtepunt, nou ja in ieder geval een van de hoogtepunten, van een verjaardag. Ik zei dat hij het helemaal zelf mocht weten. “Eeh…. Bobo! Of Bob de Bouwer? Spiderman of toch liever Cars..”Lachend vertelde ik hem dat ‘ie nog alle tijd had om daar rustig over na te denken. Een paar maanden later, twee weken voor zijn verjaardag, vroeg ik hem of hij wist welke taart hij zou willen. Het was even stil en toen kwam er een volmondig Spiderman!

Onze vaste taartenbakster was er helaas mee gestopt dus ik startte mijn zoektocht naar een nieuwe. Dat de kracht van Twitter enorm is, dat wist ik al langer. Maar dat mijn tweet, waarin ik vroeg om iemand die een fantastische taart kon maken, meer dan 100 keer werd geretweet had ik niet verwacht.

Al heel snel kreeg ik een mail van Annelies van Love for Cakes. Ze had tijd om een taart te maken en verwees me door naar haar site. Het water liep me in de mond en ik was vooral onder de indruk van hoe mooi de taarten eruit zagen. En de diversiteit aan taarten sprak me ook aan. Duidelijke zaak: Annelies heeft een enorme passie voor het maken van een mooie taart. Ik was aan het juiste adres! En dat bleek. Alles was mogelijk. Zo mag Zeger zelf geen melk(zuur) en lactose, dus Annelies opperde om voor hem een apart taartje te maken. En dat vond de jarig zelf natuurlijk te gek! Daarnaast kregen de aanwezige kindjes een eigen cupcake, uiteraard ook in het Spiderman thema. De grote taart was voor de grote mensen en ook die was niet te versmaden. Room, jam, zoet, maar niet te…. Gewoon helemaal goed en zeker voor herhaling vatbaar!

Dus, op zoek naar iemand die fantastische taarten maakt en niet te beroerd is om mee te denken? Contact Annelies. Ze woont in Baflo, provincie Groningen. Dus dat is wel iets wat je even in de gaten moet houden. Ik verheug me op de volgende kinderverjaardag. Annelies bij deze: 17 oktober heb ik er weer een nodig!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.