Het is bijna zover: Disney on Ice 2018.

Het is bijna zover tot de leukste show op het ijs plaatsvindt. Wat kan je dit jaar verwachten? Dit dus!

Twee jaar geleden gingen wij voor het eerst met ons gezin naar Disney on Ice. Dat was zo’n succes, vooral bij onze dochter, dat we besloten het jaar erop weer te gaan. Met als gevolg dat we dit jaar ook weer gaan. Ze vinden de show op het ijs zo magisch, en de kostuums en decors zijn geweldig waardoor ze hun ogen uitkijken. Een aanrader voor het hele gezin.

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Dit jaar bezoek je Disney on Ice in Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 30 december. Dit is een extra bijzonder jaar, want Disney On Ice viert 90 jaar Mickey Mouse met een speciale Mickey Mouse Dans pre-show. De ticketverkoop is al even gestart. Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin uit Finding Dory. En zoals elk jaar zijn ook Anna, Elsa en Olaf uit Frozen aanwezig. Altijd weer een mega succes bij mijn kids. Toen we vorig jaar bij de show waren vroegen we ons al af waarom Rapunzel of Vaiana niet in de show zaten, maar gelukkig kunnen we in elk geval dit jaar genieten van Rapunzel.

Rapunzel Disney on Ice 2018

Rapunzel Disney on Ice 2018

Sprookjes en prinsessen

Ook ontmoeten we Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en Buzz en Woody uit Toy Story. Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en vele Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Tickets voor Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice zijn al verkrijgbaar vanaf 18,= en zijn tevens het perfecte cadeau voor in de decembermaand. Bezoek www.DisneyOnIce.nl voor meer informatie over de show en ticketverkoop.

Lees ook:

Review van een magische avond: Disney on Ice 2017.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results