Ik til me een breuk. Zonder rugzak.

Rugzakken zijn niet alleen hartstikke hip zijn maar ook echt minder belastend voor je rug dan schoudertassen. Typisch dat ik al zo lang een rugzak wil maar er nog steeds geen een heb gekocht. Ik wil ‘m vooral omdat ik me dan zonder me een breuk te tillen kan verplaatsen van A naar B. Ik ben in het bezit van een nogal logge en vooral loodzware Mac laptop en zeul daarnaast ook altijd een hele stapel notebooks (een zou er genoeg moeten zijn, maar vooruit), een agenda, 100 pennen en een flinke waterfles mee. Momenteel gebruik ik een tas met een hengsel die ik over 1 schouder draag. Voornamelijk rechts. Je begrijpt, ik klaag vaak steen en been over een pijnlijke schouder en rug..

Maar net nam ik toch even de tijd om Het Leukste Exemplaar te vinden. Op de site van Zalando (sowieso favoriet) heb ik een hele hoop toffe rugzakken gevonden! Zoveel leukerds zelfs dat ik het nu maar lastig kiezen vind.

Ga ik voor:

Neutraal (want dat past overal zo goed bij)

Beetje apart (omdat ik dat stiekem toch het leukst vind)

Of heel stevig (want ik vervoer immers veel Belangrijks…)

Ik denk dat er nog even een nachtje slaap overheen laat gaan en dan morgen de knoop doorhak. Ik kan niet wachten om al mijn bagage op mijn rug te vervoeren!

 

Fotocredits: lyst.com

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results