Ik til me een breuk. Zonder rugzak.

27 november 2014

Rugzakken zijn niet alleen hartstikke hip zijn maar ook echt minder belastend voor je rug dan schoudertassen. Typisch dat ik al zo lang een rugzak wil maar er nog steeds geen een heb gekocht. Ik wil ‘m vooral omdat ik me dan zonder me een breuk te tillen kan verplaatsen van A naar B. Ik ben in het bezit van een nogal logge en vooral loodzware Mac laptop en zeul daarnaast ook altijd een hele stapel notebooks (een zou er genoeg moeten zijn, maar vooruit), een agenda, 100 pennen en een flinke waterfles mee. Momenteel gebruik ik een tas met een hengsel die ik over 1 schouder draag. Voornamelijk rechts. Je begrijpt, ik klaag vaak steen en been over een pijnlijke schouder en rug..

Maar net nam ik toch even de tijd om Het Leukste Exemplaar te vinden. Op de site van Zalando (sowieso favoriet) heb ik een hele hoop toffe rugzakken gevonden! Zoveel leukerds zelfs dat ik het nu maar lastig kiezen vind.

Ga ik voor:

Neutraal (want dat past overal zo goed bij)

Beetje apart (omdat ik dat stiekem toch het leukst vind)

Of heel stevig (want ik vervoer immers veel Belangrijks…)

Ik denk dat er nog even een nachtje slaap overheen laat gaan en dan morgen de knoop doorhak. Ik kan niet wachten om al mijn bagage op mijn rug te vervoeren!

 

Fotocredits: lyst.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.