Internationaal moois bij Rebel in the House

Droom: platform voor ontwerpers van kinderkleding

De meeste mensen die een webshop met (kinder)kleding hebben, zullen ongetwijfeld zeggen dat ze een grote passie voor mode hebben. Dat heeft Ellis, de eigenaresse van Rebel in the House ook, maar het feit dat zij hele goede ontwerpers wil helpen om hun merk op de juiste manier te positioneren, vind ik best bijzonder. Ik vraag Ellis naar haar achtergrond en ze vertelt dat ze is afgestudeerd als product- en interieurvormgever. Mooie dingen zien zit dus in haar bloed. Ellis: “Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de creatie van merkidentiteit ontwikkeling van merkstrategieën, product design, 2D /3D ontwerp en ik weet inmiddels heel goed hoe belangrijk de juiste positionering voor een merk is. Ik droom van een platform waar ontwerpers zich kunnen aansluiten, zodat ik ze kan helpen bij die juiste positionering. Mijn webshop, sinds een half jaar geopend, is een van de tools hiervoor.”

Authenticiteit

“Rebel in the House onderscheidt zich van een hoop andere shops door de mix van bijzondere merken en constante vernieuwing. De merken die ik verkoop komen vanuit de hele wereld. Voorwaarde voor mij om in te kopen is dat elk merk een eigen, unieke stijl moet hebben. Authenticiteit van een merk ontstaat  door de personen achter de merken. Hun passie, stijl, verhaal en waar ze voor staan. Ine de Haes is daarin een groot voorbeeld. Zij laat zich niet verleiden door trends, ze vindt het veel belangrijker om met elke nieuwe collectie een inspirerend verhaal te ‘vertellen’. Voor haar nieuwe zomercollectie (SS16) heeft ze een ambitieus multicultureel co-creating project gestart. Hierin werkt ze samen met een Iranese filmmaker en een Portugese illustrator aan een kinderboek dat samen met haar collectie uitkomt. Verder zijn Cavalier en Sack Me ook merken waarbij de ontwerpers een bredere achtergrond hebben die je terugziet in hun collecties.

Grootste inspiratiebron

Ik haal mijn inspiratie voornamelijk uit mooie dingen om me heen. Daarnaast luister en kijk ik naar mijn kinderen Yves (8) en Julian (1) om te zien wat ze wel en niet leuk vinden. Wat houdt hen bezig en waarom? Ik ben uiteraard dol op mooie kinderkleding, maar het is echt niet zo dat mijn kinderen er altijd heel stylish uitzien. Ik kan Julian nog helemaal kleden naar mijn eigen smaak. Ik heb geen favoriet merk maar vind het juist leuk om diverse stukken te combineren (uiteraard hebben de merken in mijn eigen shop hierin mijn voorkeur). Die vlieger gaat bij Yves al lang niet meer op. Hij heeft zelf een hele duidelijke mening. Yves kiest vaak zijn eigen kleding uit en loopt dan graag rond in een t-shirt over een trui. Het enige wat ik echt afkeur is een voetbalshirt. Als hij daarmee aankomt weet hij dat ik hem terugstuur naar zijn kamer om zich om te kleden, haha. Ik vind veel verschillende stijlen leuk maar niet alles staat mijn jongens. Mijn oudste is vrij smal dus ik let er vooral op dat de kleding bij hem niet te groot valt. Verder vind ik het heel leuk om uitgesproken kleding zoals Agatha Cub te combineren met mooie basics. Aan het begin van elk seizoen doe ik altijd een eigen shoot waarin ik een mix laat zien van de merken uit mijn shop. Dit is natuurlijk ook een afspiegeling van mijn eigen stijl.

Fruit all over the place

Ik ben uiteraard altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Op dit moment zie je heel veel fruitillustraties. Op kleding, maar ook op tassen of zelf als accessoire op je hoofd. Ontzettend leuk! Komende winter  zien we veel nude en verschillende groenen en ligt de focus op bijzondere materialen: mooie breisels, stoffen die volume geven en bijzondere contrast combinaties. Gelukkig wordt daarbij niet vergeten dat kinderkleding vooral lekker moet zitten.

WIN!

Ellis stelt een item uit haar gave shop beschikbaar voor een winactie. Wil je een van onderstaande items winnen? Like Rebel in the House en mamaschrijft op Facebook, deel dit bericht op je Facebookpagina en laat weten welk item je in welke maat zou willen winnen. SUCCES!

1 Trui van Child_Ish, unisex  twv 50,-

2 Top van Cavalier unisex twv 38,-

3 Top van Ine de Haes, meisjes twv 60,-

4 Jeans van I dig Denim unisex twv 75,-

5 Short van Agatha Cub meisjes twv 36,-

Welk item van Rebel in the House wil jij winnen?

Welk item van Rebel in the House wil jij winnen?

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

2 comments

  1. Sabine Kohino

    Nr.3 hoor,die geweldige top van Ine de Haes! Ik zit er al een tijdje verlangend naar te kijken… Wat een fantastische ontwerpster is dat toch,zo vernieuwend.Al haar ontwerpen zijn met zo veel liefde gemaakt! Maat 10 voor mijn dochter.

  2. Pingback: Waanzinnige nieuwe favourites bij Rebel in the house

Type to Search

See all results