Kinderfotografie met een vintage tintje. Nu met winactie!

Yvette Moeskops fotografeert kinderen op een unieke wijze. Vooral haar 'vintage boho' stijl spreekt veel mensen aan.

Unieke vintage boho stijl

Zonder een concreet plan begon Yvette Moeskops (31, mama van Malin en Manu en samenwondend met Thijs) tijdens een verre reis met fotograferen. Op deze manier kon ze alle mooie herinneringen voor altijd vastleggen. Haar enthousiasme voor fotografie groeide met de dag en niet lang nadat ze terugkwam van de reis, maakte Yvette van fotograferen zelfs haar beroep. Yvette Moeskops Fotografie staat garant voor unieke foto’s met een ‘vintage boho’ stijl. Nadat Yvette zelf moeder werd, is ze zich gaan richten op kinderfotografie: veel newborns, maar ook kinder- en familieportretten. Maar inmiddels is dat steeds verder uitgebreid en doet ze alle soorten fotografie, vaak op fantastische locaties.

Zacht en puur

Ik heb haar website ooit doorgestuurd gekregen van een kennis en haar stijl van fotograferen sprak mij direct aan. Haar foto’s kenmerken zich door een unieke, zachte en pure stijl met soms een bohemian randje, maar als je daar niet van houdt, dan hoeft dat uiteraard niet. Het bohemian randje uit zich vooral bij fotografie van de kleinsten. Zo dragen meisjes vaak mooie kanten jurkjes en bloemen in hun haren, vaak gefotografeerd op of rondom vintage en brocante spullen. Inmiddels heb ik al drie shoots door haar laten doen, en allemaal even prachtig. Van zowel Raf en Izzie toen ze zes maanden waren en ook een portretserie van mijzelf. Alle foto’s even mooi en ik krijg ik er dan ook vaak complimentjes over!

Izzie, zes maandjes jong

Izzie, zes maandjes jong

Webshop met vintage en brocante producten

Yvette heeft inmiddels ook een eigen webshop, de Decoshop. Hier vind je de artikelen- en accessoires die bijvoorbeeld gebruikt zijn tijdens een fotoshoot, maar ook allerlei ander moois voor je kind of voor jezelf: prachtige jurkjes, fotoproducten, kinderkamer-items en handgemaakte artikelen. Yvette is ambitieus en haar bedrijf staat in de startblokken om nog verder uit te breiden. Normaliter fotografeert Yvette bij mensen thuis of op locatie, maar binnenkort is het ook mogelijk om in haar eigen daglichtstudio aan huis gefotografeerd te worden. Een industriele en hippe ruimte, die past bij Yvette, maar ook zo is ingericht dat iedereen zich er snel op zijn gemak zal voelen. Hierdoor zullen reportages nog beter tot zijn recht komen.

WIN! Ik mag namens Yvette een minisessie verloten! De shoot bestaat uit portretfotografie van een kind in haar nieuwe studio, inclusief twee digitale bestanden. LIKE & SHARE dit bericht op je eigen Facebookpagina en vergeet niet om zowel mamaschrijft als Yvette Moeskops Fotografie op Facebook te liken. Volgende week wordt bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is!

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results