Korting op de prachtige speeltenten van Win Green

12 mei 2014

Prikkel de fantasie met een speeltent van Win Green

Een eigen speeltent waarin je alle fantasie kwijt kunt, daar maak je toch elk kind blij mee? Namens Klein & Fijn mag ik je 25 euro korting aanbieden op een tent van Win Green! Deze tenten zijn waanzinnig en gemaakt van 100% katoen. Je kunt de tent zowel binnen als buiten gebruiken, dus ideaal om mee te nemen op vakantie of tijdens een logeerpartijtje!

Lastig kiezen uit vijf prachtige modellen

Klein & Fijn heeft vijf verschillende speeltenten van Win Green in het assortiment. Zijn je kinderen dol op alles wat met de boerderij te maken heeft? Dan kies je hoogstwaarschijnlijk deze: Boerderij. Zijn jullie strandliefhebbers en dromen jullie gezamenlijk van een huisje op het strand? Dan is dit jullie tent: Strandhuisje. Met een strandstoeltje, parasol en reddingsboei erop geborduurd, is het een heerlijke huisje voor binnen en buiten. Droomt jouw dochter van een prins op het witte paard en een lang en gelukkig leven in een prinsessenkasteel? Dan wordt kiezen makkelijker dan ooit. Met sprookjesachtige lila torentjes en met de hand geborduurde roze bloemetjes, libelles en vrolijke bijtjes, is dit de ideale speelplek voor kleine prinsesjes. Verder is er ook nog het Winkeltje en een heuse Piratenhut voor stoere Piratenzonen of dochters.

De kwaliteit staat garant voor jarenlange fun

De klasse kwaliteit zorgt ervoor dat de tenten jarenlang meegaan en dat maakt de investering die je moet doen, de tenten kosten namelijk € 235 (maar in dit geval 210!) jarenlang mee gaan. Vul bij je bestelling de code wgreenpb en de korting wordt automatisch verrekend. De tenten worden geleverd in een handige opbergzak en zijn makkelijk in elkaar te zetten door middel van een metalen frame.

1 Reactie

  1. Goodtoys

    Wij hebben al een aantal jaren Wingreen in ons assortiment en we zijn nog steeds enorm enthousiast over dit merk. Kijk eens op http://www.goodtoys.nl en laat u verrassen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.