LEGO Superhelden veroveren Stadshart Amstelveen.

25 april 2017

Na het succes van de eerste editie, verandert winkelcentrum Stadshart Amstelveen van 22 t/m 30 april 2017 opnieuw in een grote LEGO Experience® met superhelden met Batman, Star Wars en Nexo Knights in de hoofdrol. Op verschillende locaties in het winkelcentrum zal in de meivakantie van alles te beleven zijn voor het hele gezin. Stadshart Amstelveen verandert in een spannend, creatief bolwerk met de populaire Deense speelgoedproducten. De LEGO Experience® is verdeeld over het Binnenhof en het Rembrandthof waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd, zoals het bouwen van een LEGO batmobiel, op de foto met je favoriete Star Wars held of spelen met de speciale Nexo app. De LEGO Experience® vindt plaats van 22 t/m 30 april van 10:00 – 18:00 uur (maandag vanaf 13:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur). Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Spelen met superhelden in de meivakantie

Het Binnenhof in Stadshart Amstelveen wordt geheel in Star Wars-stijl aangekleed, compleet met een gigantische Star Wars Box en diverse grote Star Wars-modellen, volledig opgebouwd uit LEGO-stenen. Kinderen kunnen hier meebouwen aan een grote Darth Vader, een eigen Star Wars masker maken of vrij spelen met LEGO. Een ander gedeelte van het Binnenhof staat in het teken van Nexo Knights met fraaie Nexo-modellen, waar bezoekers op de foto kunnen met Nexo Knights of aan de slag met de speciale Nexo app.

Het Rembrandthof is tijdens de LEGO Experience® het domein van Batman.

Bezoekers betreden het gebied via de roltrap, dwars door een speciale ‘Batcave’ waarna zij de wereld van Batman instappen met verschillende LEGO Batman modellen, een Batmobiel en diverse spelletjes. Ook hier is gelegenheid om op de foto te gaan, dit keer met de LEGO Batman.

De LEGO Experience® is alleen toegankelijk met een Personal Shopping Card. Bezoekers die nog niet in het bezit zijn van deze kaart, kunnen deze gratis aanvragen tijdens het evenement. Met deze gratis kaart genieten bezoekers, naast exclusieve toegang tot het LEGO evenement, van meerdere voordelen zoals de eerste twee uur gratis parkeren, een shopsessie met een personal shopper, rijden in de kindertrein en meedoen aan kinderworkshops. Daarnaast profiteren bezoekers met de Personal Shopping Card van kortingen bij de winkels en restaurants van Stadshart Amstelveen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.