Mamaschrijft, een heerlijke mommyblog voor elke mama!

Mamaschrijft is een inspirerend platform voor elke mama (to be).

Vergeet hangborsten, slapeloosheid en enorme wallen. Lees mamaschrijft, get  inspired, stráál en be proud! Volg mommyblog mamaschrijft en opvoeden wordt heel leuk!

De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Van 2 hoog naast ’t Vondelpark in Amsterdam naar een nieuwbouwwoning in Groningen. Van onbezonnen leven met mijn vriend, ‘pluk de dag, we zien wel waar ‘t schip strand, ik neem nog een wijntje’, naar een heus gezin met twee kleine kindjes en veel, heel veel verantwoordelijkheden. Werken, zorgen, rennen en vliegen, te weinig tijd en best veel stress.

Maar waar ben ik? Wie ben ik eigenlijk? Of beter gezegd; wie wíl ik zijn? De ‘dertigersdip’; ik zit er middenin geloof ik. Ik geniet volop van alles, maar heb ook veel vragen. Ik ben nu vooral mama, maar wil ook weer Heidi zijn. Meer tijd voor mezelf. De tijd nemen om na te denken wat ik wil, hoe ik het wil en vooral stilstaan bij wat echt belangrijk is. Kortom, ik zoek de balans. Sinds mijn afstuderen heb ik altijd gewerkt. Bij leuke bedrijven in leuke functies. Maar nu heb ik geen baas, ik ben mijn eigen baas! Ik werk voor mezelf, doe wat ik leuk vind en daarnaast loopt alles thuis op rolletjes.

Op mijn mommyblog lees jij, mama, mama to be, of eigenlijk wie dan ook, hoe het is om mama te zijn. Geweldig! Maar soms ook heftig en moeilijk. Interviews, tips & trics, shoppen, uitgaan en reizen. Je leest hoe ‘mama zijn’ heel goed samen gaat met een hoop andere mooie en belangrijke dingen in het leven.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results