‘Master your life’ met deze prachtige planners.

21 januari 2016

Het is een nieuw jaar en dat betekent ook dat je weer een aantal zaken mag vernieuwen, zoals agenda en notitieboekjes, waarin je al je gedachten en afspraken kunt bijhouden. Want jippie, er zitten een paar prachtexemplaren bij en ik ben dol op mooie planners (lees: schriftjes, boekjes en agenda’s)! Met veel plezier deel ik een selectie van de beauties die op mijn wishlist staan.

Daily greatness journal

Een geweldig uitgebreid ‘dagboek’ om al je doelen, plannen, hersenspinsels en afspraken in te zetten die je elke dag inspireren om het leven te leiden dat jij wilt. De planner bevat 432 full color pagina’s, en een flexi-gebonden kaft, waardoor de planner stevig is, maar toch licht in gewicht. Het heeft een matte finish. Prachtboek, maar daar is de prijs dan ook wel naar: Euro 44,95. Te koop bij onder andere: My lovely notebook.

Geweldig uitgebreid dagboek

 

 

 

Moms one line a day 5 year memory book

“Mama, ik heb strand tussen m’n voeten!”, riep Raf vorig jaar tijdens een vakantie. Zo grappig, en meteen opgeschreven in een klein notitieboek. Maar vanaf nu gaat dat in dit boek! Hierin kun je namelijk vijf jaar lang elke dag 1 of 2 zinnen over of van je kind vastleggen. Woordjes, gesprekjes, of iets wat je zelf hebt meegemaakt. Super toch, naast je bed leggen en elke avond iets schrijven. Zo vergeet je niks meer. Ook te koop bij My Lovely notebook voor Euro 15,95.

Dagboek voor moeders

 

 

 

Flow agenda 2016

De Flow Agenda 2016 is zoals ieder jaar weer een mooierd. Ik zeg er meteen bij dat hij niet op voorraad is, zo gewild. Maar je kan het beste de site in de gaten houden. In de agenda heb je ruimte voor aantekeningen, to do’s, afspraken en hij bevat kleefmemo’s, een schriftje en een uitklapposter voor al je hoogtepunten. Erg mooi, zoals we natuurlijk niet anders gewend zijn van Flow. Prijs: Euro 16,95.

Net als elk jaar weer een plaatje: de Flow agenda 2016

 

 

 

2016 agenda van BridalAloha

Van dit frisse design en de aanmoediging op de voorkant, word ik direct vrolijk. Naast je dagelijkse afspraken, kan je hier ook je doelen en notities in kwijt. En je kan hem zelfs laten personaliseren met je eigen naam of bijvoorbeeld een mooie quote. Ik heb deze gevonden op Etsy. Prijs 14,18 (ex. bezorgkosten uit de VS).

Veel overzicht (en rust) met deze prachtige planners

 

 

 

Familie planner

Een frisse, leuk vormgegeven familieplanner, om de afspraken voor maar liefst vijf personen bij te houden. Inclusief leuke posters en ophanghaakje. Handig en staat ook nog leuk! Te koop voor Euro 14,95 bij DaWanda.

Alle afspraken voor de hele familie in een overzicht

 

 

 

Notitieboekje met konijnendessin

Ik word telkens weer verrast door de mooie ontwerpen van HEMA. Je koopt er onder andree hele leuke notitieboekjes vanaf 1,50, zoals deze.

Schattig en goedkoop, van HEMA

 

 

 

De notitieboekjes van Nuuna

Er zijn heel veel inspirerende varianten voor de cover van dit mooie A5+ formaat notitieboek om al je ideeën, plannen en andere krabbels in te noteren. De kaft is gemaakt van wit gerecycled leer (smooth bonded) en heeft een met de hand gedrukt koperen zeefdrukmotief. De zijkanten van het boek zijn ook koper gekleurd! Smaakvol notitieblok. Bekijk de collectie op onder andere Schriftenzo. Prijs 22,90

Notitieboek van zacht leer

Notitieboek van zacht leer

 

 

 

 

Printable planners

Superhandig en leuk vormgegeven uitprintbare planners voor het bijhouden van afspraken, (eet)plannen en ideeën. Beide printables gevonden op Etsy:

Printable 1 prijs: Euro 5,72

Printable Planner

 

 

 

Printable planner 2, prijs: Euro 5,39

Handige planner om uit te printen

 

 

 

Lees ook: 

Meer balans in je drukke gezinsleven
Acht tips om een gelukkige moeder te worden

1 Reactie

 1. Schrift & Zo

  Wat een mooi compliment dat je onze Nuuna notitieboeken een plekje hebben gegeven in deze lijst!
  Nog een extra tip: Onze Q&A a Day for Mothers, een invuldagboek voor 5 jaar! http://bit.ly/1LRFU49
  Groetjes Renske

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Back to school. Deze tips helpen om te wennen aan dat andere ritme. - mamaschrijft - […] Lees ook: Master your life met deze prachtige planners […]
 2. Milly Pie: voor mooie plannen, dromen en de dagelijkse hectiek * mamaschrijft - […] Master your life met deze prachtige planners […]
 3. Milly Pie: voor mooie plannen én de dagelijkse hectiek * mamaschrijft - […] Master your life met deze prachtige planners […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.