Musthave prentenboek. Incl. winactie

Prachtig peuterboek boordevol designdieren

Ik hou echt van prentenboeken voor kinderen. Leuke verhalen vormgegeven in mooie designs. In onze boekenkast is een speciale ruimte waar alle boekjes naast elkaar staan. De een nog mooier en leuker dan de ander. En elke avond lees ik Raf voor uit een van de boeken.

Musthave prentenboek

Een echte musthave voor je kinderboekencollectie en voor in de kinderkamer is het boek ‘De dieren van Ingela’. Sinds een paar dagen zijn wij de trotse bezitters van dit geweldig mooi vormgegeven XL boek van ca 29 x 39 cm. De opzet is simpel maar prachtig: op elke pagina staat een dier met zijn naam, inclusief bijpassende lettertypes. Het liefste zou je de pagina’s uit het boek scheuren en ze allemaal inlijsten en ophangen, want elke pagina is een kunstwerk op zich. Maar goed, dat zou natuurlijk zonde zijn!

Zweedse designer Ingela

Toen ik het boek spotte, herkende ik meteen het design van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius. Ze maakt naast boeken namelijk ook allerlei andere prachtige dingen voor kinderen en volwassenen zoals het design voor posters, speelgoed, stationary en woonaccessoires. Haar designs gaan de hele wereld over. Ze zijn geïnspireerd op de jaren ‘50 en ‘60 en dat zie je terug in de vormen, het lettertype en het kleurgebruik. Ik hou van haar retro stijl.

WIN! Ik mag namens Gottmer het Ingela prentenboek (t.w.v. 19,95 euro) cadeau geven! LIKE & DEEL dit bericht op je Facebookpagina en vergeet niet om mamaschrijft te liken (mocht je dat nog niet gedaan hebben). Mocht volgende week blijken dat je niet de winnaar bent, dan kun je het boek bij Gottmer.nl kopen.

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results