Hoteltip Amsterdam!

23 maart 2014

Woon je niet in Amsterdam, maar verblijf je er, net als ik, heel graag? Of wil je wel eens in eigen stad op ‘vakantie’? Dan is dit een hotel waar je hart vast sneller van gaat kloppen. The Neighbours Magnolia is 21 kamers rijk en ligt in het Museumkwartier, net om de hoek van het Van Gogh en Stedelijk museum. Het hotel is warm ingericht met vintage meubels en gave Hay items. De pastelkleuren in combinatie met de sfeervolle oude details uit het monumentale pand zorgen ervoor dat de grote, onpersoonlijke hotels die Amsterdam rijk is, verbleken.

Bij binnenkomst heb je meteen zicht op de enorme magnoliaboom van de buren. Inderdaad, deze bracht de eigenaar van het hotel op het idee zijn hotel The Neighbours Magonolia te noemen. In de sfeervolle Living Room kun je ’s ochtends genieten van een zalig ontbijt, lees je een van de fijne magazines of werk je wat mailtjes weg. De wifi werkt uitstekend. En het kan zijn dat hotelhond Bleecker om wat aandacht komt vragen. Je eigen hond is trouwens ook welkom! Je kunt gebruik maken van een speciaal hondenpakket inclusief koekjes, botje en dental stick voor €25,- per hond per verblijf.

 

Leuke extra’s
– ‘The Neighbour’s Magnolia–stadskaart’ van Amsterdam met leuke aanbevelingen

– Download de gratis app ‘The Digital Concierge’.

– Vraag het aanwezige personeel naar de lokale ins en outs van de stad en neem de persoonlijke en bijzondere tips ter harte.

– Maak gebruik van een van de fietsen en ontdek Amsterdam per fiets. Kosten: 12,50 per dag.

 

Overnachten kan vanaf €79,50 per kamer per nacht inclusief ontbijt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.