Hoteltip Amsterdam!

Woon je niet in Amsterdam, maar verblijf je er, net als ik, heel graag? Of wil je wel eens in eigen stad op ‘vakantie’? Dan is dit een hotel waar je hart vast sneller van gaat kloppen. The Neighbours Magnolia is 21 kamers rijk en ligt in het Museumkwartier, net om de hoek van het Van Gogh en Stedelijk museum. Het hotel is warm ingericht met vintage meubels en gave Hay items. De pastelkleuren in combinatie met de sfeervolle oude details uit het monumentale pand zorgen ervoor dat de grote, onpersoonlijke hotels die Amsterdam rijk is, verbleken.

Bij binnenkomst heb je meteen zicht op de enorme magnoliaboom van de buren. Inderdaad, deze bracht de eigenaar van het hotel op het idee zijn hotel The Neighbours Magonolia te noemen. In de sfeervolle Living Room kun je ’s ochtends genieten van een zalig ontbijt, lees je een van de fijne magazines of werk je wat mailtjes weg. De wifi werkt uitstekend. En het kan zijn dat hotelhond Bleecker om wat aandacht komt vragen. Je eigen hond is trouwens ook welkom! Je kunt gebruik maken van een speciaal hondenpakket inclusief koekjes, botje en dental stick voor €25,- per hond per verblijf.

 

Leuke extra’s
– ‘The Neighbour’s Magnolia–stadskaart’ van Amsterdam met leuke aanbevelingen

– Download de gratis app ‘The Digital Concierge’.

– Vraag het aanwezige personeel naar de lokale ins en outs van de stad en neem de persoonlijke en bijzondere tips ter harte.

– Maak gebruik van een van de fietsen en ontdek Amsterdam per fiets. Kosten: 12,50 per dag.

 

Overnachten kan vanaf €79,50 per kamer per nacht inclusief ontbijt.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results