Nice! Win een dekbedovertrek van Saartje Prum.

Pasteltinten gecombineerd met zwart-wit en neon.

Oh wat zijn ze leuk, deze nieuwe dekbedovertrekken van kinderkamerspecialist Saartje Prum. De combinatie van pasteltinten met zwart-wit en neon accenten is te gek. Nog heel even en ik kan van start met het inrichten van de kamers van mijn kinderen. De verbouwing is eindelijk bijna voorbij…! Het zou maar zo kunnen dat Robijn dan heerlijk onder een dekbedovertrek van de Juffertje in het Groen – lijn gaat slapen.

Alles voor de leukste kinderkamer.

Elf jaar geleden ontstond Saartje Prum in een schuurtje in de achtertuin. Zussen Mariëlle en Judith zaten boordevol ideeën over leuke kinderkamers en hebben inmiddels een gevestigde merknaam. En de collectie wordt groter en groter en vooral leuker! Kinderbedden, muurverf, behang, lampen en nu dus beddengoed, maar ook aan de wat kleinere sfeermakers ontbreekt het niet: vogelhuisjes, sierhangers, muurstickers en houten letters. De eerste eigen lijn beddengoed van Saartje Prum heeft als thema moestuin. Origineel. De collectie bestaat uit een-persoons dekbedovertrekken met bijpassende kussenslopen. Leuk extraatje zijn de sierkussens met namen als Pip, Pluk en Juffer.

WIN! Wil jij een dekbed ter waarde van € 79,95 winnen? Ik mag er een weggeven! Kans maken is easy: like Saartje Prum en mamaschrijft op Facebook en deel dit bericht op je eigen pagina. Volgende week maak ik de winnaar bekend.

In love: En op deze opbergkist op wielen ben ik inmiddels verliefd. Wat zou die te gek staan op de kamer van mijn zoon.

Dat wordt heerlijk slapen ...

Dat wordt heerlijk slapen …

 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

8 comments

 1. Cindy van echtelt

  Super gaaf mijn dochter is 12 februari jarig en ze wordt 10 jaar zou geweldig zijn om haar deze cadeau te kunnen geven.

 2. Ilona Zieltjens

  Ow wat leuk! Ik doe normaal niet snel mee aan winacties maar zo’n dekbed is fantastische voor ons zoontje met autisme. Kleurrijk maar toch niet te druk….
  Mooi!

 3. Ilsiee prins

  Die opbergkist is inderdaad errrrug mooi zeg, die wil ik ook wel voor de kids hihi…
  Maare, ik doe ook dolgraag mee voor een kansje op het dekbedovertrek. Natuurlijk like ik beide pagina’s en heb het berichtje gedeeld.
  fijne avond allemaal.
  Groetjes ilsiee

Type to Search

See all results