Nu in de bioscoop: De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Inc winactie!

Sinterklaas is weer in het land! We dompelen ons de komende weken weer heerlijk onder in pepernoten, marsepein en chocoladeletters. En we mogen sinds de laatste persconferentie ook weer naar de bioscoop. Gelukkig maar, want sinds 14 oktober draait de film De Club van Sinterklaas in de bioscoop! En niemand minder dan Luan Bellinga speelt de hoofdrol.

De Club van Sinterklaas

Waar gaat de film over? Dit jaar dreigt het grote Pietenfeest in het water te vallen, omdat Coole Piet wordt vermist. Samen met de Pieten gaat Luan naar hem op zoek. Naast Sinterklaas, Luan en de Pieten van De Club van Sinterklaas (o.a. Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en Sportpiet) spelen Walter De Donder en Marijn Klaver mee in de film. 

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd. Een cadeau van Sint omdat alle Pieten het hele jaar zo goed hun best hebben gedaan. Met als speciale gast; Luan Bellinga! De Pieten willen direct het podium op, maar er moeten eerst nog schoentjes gevuld worden. Maar dat gaat mis! Coole Piet valt van het dak en is de volgende ochtend spoorloos verdwenen. De Pieten zijn in rep en roer. Waar zou Coole Piet zijn? Zonder Coole Piet kan het grote Pietenfeest niet doorgaan en sterker nog; Pakjesavond kan ook niet doorgaan als niet alle Pieten compleet zijn. Lukt het De Club van Sinterklaas en Luan om Coole Piet op tijd te vinden? En wat heeft de geheimzinnige Smoezel hiermee te maken?

Je ziet het in de leukste muzikale Sinterklaasfilm van het jaar met 10 nieuwe liedjes van de enige echte De Club van Sinterklaas.

Kaartjes winnen?

Wil jij 4 tickets inclusief 2 Coole Piet kettingen winnen voor deze film in een bioscoop naar keuze? Laat het weten in de comments Op Facebook!

Nu in de bioscoop: De club van Sinterklaas en het grote pietenfeest. Inc winactie!
Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results