Om op te vreten, deze Panda onepiece voor baby’s!

Hoe mijn relatie met Toddlers en Tees begon.

Het begon met een hele mooie winterjas voor mijn dochter en er volgde meer… deze super coole broek voor Robijn, de Hello trui voor zoonlief en voor mezelf bestelde ik van hetzelfde merk ook een fijne sweater. Sinds sweaters weer kunnen draag ik ze bijna dagelijks. Saai? Nee hoor. Lekker spijkerbroekje erbij, toffe sneakers en hop, gaan!

Hier vind je de mooiste, in Nederland vaak nog onbekende, kinderkledingmerken.

Toddlers en Tees is de webshop van Danielle, mama van Mees, en een webshop die je niet mag overslaan als je van echt mooie kinderkleding houdt. Tijdens zoektochten voor Mees spotte Danielle vooral merken die je in Nederland nog niet kon krijgen en dat bleek later de reden om een eigen shop te beginnen. Niet zo vreemd dat ik een aantal van de merken nog niet kende, maar oh wat zijn ze leuk! Beau Hudson, Mockies en Lucky no.7 bijvoorbeeld. En laten we de vet coole I Dig Denim jeans niet vergeten.

Win deze absolute musthave voor baby’s! 

Danielle weet hoe je een webshop van echt mooie items voorziet. Meer dan trots ben ik dan ook dat ze speciaal voor jou meewerkt aan een hele fijne winactie. De Panda onepiece van Lucky No.7 is hotter dan hot en vliegt steeds de winkel uit, maar ik heb een maatje 62/68 weten te bemachtigen. Voor je eigen baby, een baby die op komst is of als je droomt om ooit moeder te worden…

Like Toddlers en Tees en mamaschrijft op Facebook en deel dit bericht op je eigen pagina. Volgende week maak ik de winnaar bekend!

 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

4 comments

  1. jan

    alles gedaan en nu winnen kado voor mijn broers dochtertje

Type to Search

See all results