Om op te vreten, deze Panda onepiece voor baby’s!

13 januari 2015

Hoe mijn relatie met Toddlers en Tees begon.

Het begon met een hele mooie winterjas voor mijn dochter en er volgde meer… deze super coole broek voor Robijn, de Hello trui voor zoonlief en voor mezelf bestelde ik van hetzelfde merk ook een fijne sweater. Sinds sweaters weer kunnen draag ik ze bijna dagelijks. Saai? Nee hoor. Lekker spijkerbroekje erbij, toffe sneakers en hop, gaan!

Hier vind je de mooiste, in Nederland vaak nog onbekende, kinderkledingmerken.

Toddlers en Tees is de webshop van Danielle, mama van Mees, en een webshop die je niet mag overslaan als je van echt mooie kinderkleding houdt. Tijdens zoektochten voor Mees spotte Danielle vooral merken die je in Nederland nog niet kon krijgen en dat bleek later de reden om een eigen shop te beginnen. Niet zo vreemd dat ik een aantal van de merken nog niet kende, maar oh wat zijn ze leuk! Beau Hudson, Mockies en Lucky no.7 bijvoorbeeld. En laten we de vet coole I Dig Denim jeans niet vergeten.

Win deze absolute musthave voor baby’s! 

Danielle weet hoe je een webshop van echt mooie items voorziet. Meer dan trots ben ik dan ook dat ze speciaal voor jou meewerkt aan een hele fijne winactie. De Panda onepiece van Lucky No.7 is hotter dan hot en vliegt steeds de winkel uit, maar ik heb een maatje 62/68 weten te bemachtigen. Voor je eigen baby, een baby die op komst is of als je droomt om ooit moeder te worden…

Like Toddlers en Tees en mamaschrijft op Facebook en deel dit bericht op je eigen pagina. Volgende week maak ik de winnaar bekend!

 

 

 

4 Reacties

 1. Kools

  Oh zo leuk !!! Ik doe dolgraag mee

  Antwoord
 2. jan

  alles gedaan en nu winnen kado voor mijn broers dochtertje

  Antwoord
 3. geke

  alles gedaan

  Antwoord
 4. jody

  kado voor mijn broer

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.