Koop hier online een kinderfiets.

28 oktober 2013

Net iets te laat kwamen we erachter dat Robijn al lang weer toe was aan een nieuwe fiets. Hijgend en puffend en met rode blozende wangen kwam ze ’s ochtends aan op school en onderweg hoorde ik vaker dan leuk was (want weer eens te laat van huis vertrokken): ‘Mama, kunnen we iets langzamer?’ Man, we kwamen amper vooruit.

Tot de dag waarop we het licht zagen: ze was ‘gewoon’ langer geworden. De 16 inch moest omgeruild voor een 20 inch! Toeval wilde dat ze een paar weken later haar zesde verjaardag zou vieren. Een heel mooi moment om een nieuwe fiets te krijgen, besloten wij. Na zorgvuldig onderzoek op internet, besloten we een fiets bij Fietsen op fietsen te kopen. Een online fietsenwinkel met een enorm aanbod fietsen. Wij doken direct in de categorie meisjesfietsen en werden verrast met de leukste modellen. Tsja, en kozen we nu voor een omafiets of toch een beachcruiser? Uiteindelijk werd het deze! En die viel enorm in de smaak. Robijn mocht er natuurlijk direct op naar school fietsen en dat ging fijn! Helemaal niet uitgeput maar juist vol energie. De fiets fietst heerlijk en is vooral erg mooi.

Het is dat we op dit moment allemaal voorzien zijn van een goede fiets, maar de eerstvolgende fiets kopen we weer bij Fietsen op Fietsen; voordelig, betrouwbaar en een supersnelle levering.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.