Koop hier online een kinderfiets.

Net iets te laat kwamen we erachter dat Robijn al lang weer toe was aan een nieuwe fiets. Hijgend en puffend en met rode blozende wangen kwam ze ’s ochtends aan op school en onderweg hoorde ik vaker dan leuk was (want weer eens te laat van huis vertrokken): ‘Mama, kunnen we iets langzamer?’ Man, we kwamen amper vooruit.

Tot de dag waarop we het licht zagen: ze was ‘gewoon’ langer geworden. De 16 inch moest omgeruild voor een 20 inch! Toeval wilde dat ze een paar weken later haar zesde verjaardag zou vieren. Een heel mooi moment om een nieuwe fiets te krijgen, besloten wij. Na zorgvuldig onderzoek op internet, besloten we een fiets bij Fietsen op fietsen te kopen. Een online fietsenwinkel met een enorm aanbod fietsen. Wij doken direct in de categorie meisjesfietsen en werden verrast met de leukste modellen. Tsja, en kozen we nu voor een omafiets of toch een beachcruiser? Uiteindelijk werd het deze! En die viel enorm in de smaak. Robijn mocht er natuurlijk direct op naar school fietsen en dat ging fijn! Helemaal niet uitgeput maar juist vol energie. De fiets fietst heerlijk en is vooral erg mooi.

Het is dat we op dit moment allemaal voorzien zijn van een goede fiets, maar de eerstvolgende fiets kopen we weer bij Fietsen op Fietsen; voordelig, betrouwbaar en een supersnelle levering.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results