Originele kaarten maken met Kaartje2Go.

2 juni 2014

Origineler wordt het niet.

Met een pas vernieuwde kaartmaker met nog meer handige en leuke tools om een super mooie kaart te maken, is Kaartje2Go de plek waar je een originele kaart maakt. Om kinderen uit te nodigen voor een partijtje, om aan te kondigen dat je gaat trouwen, om de geboorte van je kindje met iedereen te delen of gewoon, om iemand te bedanken of een hart onder de riem te steken.

Gewoon omdat het stoer is, mama.

Ik heb voor het kinderfeestje van mijn zoon Zeger een ‘voetbalkaart’ gemaakt. ‘Gewoon omdat het stoer is, mama.’ En met een foto, want dat maakt het zo lekker persoonlijk. Het maken was zo gepiept en ging vooral erg makkelijk en snel. Samen kozen we het type kaart – staand, liggend, uitvouwbaar etc. – en de kleuren. ’s Avonds kroop ik zelf even achter de computer en nog geen kwartier later was dit het resultaat. Twee dagen later had ik de kaartjes in de bus. Wauw, wat vlot en leuk allemaal! Die middag stapten Zeger en ik samen op de fiets om de kaartje bij vriendjes thuis door de bus te gooien, of (nog leuker) hoogstpersoonlijk zelf te overhandigen. Zowel ouders als kinderen reageerden heel enthousiast op het kaartje. Erg leuk!

Als beste getest.

Kaartje2Go is als beste getest door Kassa en door de Consumentenbond en ik begrijp dat. Heb je binnenkort ook iets te vieren en lijkt het je leuk om zelf kaartjes te maken bij Kaartje2Go?

WIN! Mamaschrijft mag een tegoed weggeven van 50 euro! LIKE Kaartje2Go op Facebook en laat hier weten voor welke gelegenheid je een kaartje wilt maken. Wie weet ben jij de winnaar!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.