Papa Jorn over Linn haar nieuwe Red Rag schoenen

27 mei 2013
Happy met Red Rag

Happy met Red Rag

Jorn was de enige papa die het aandurfde om mee te doen aan de winactie van alweer een paar weken geleden. Klasse prestatie, want hij kon zijn dochter verrassen met een gaaf paar nieuwe Red Rag shoes. Jorn deelt zijn enthousiasme en dat van zijn dochter:
“Superblij was ik natuurlijk toen ik hoorde dat ik voor Linn de schoenen had gewonnen. Linn is 4, eigenwijs, redelijk klein van stuk en bovenal mijn kleine prinsesje. Toen ik haar vertelde dat ik nieuwe schoenen voor haar had gewonnen begon ze te glimmen van geluk. Bij het openmaken van de doos werden haar ogen groter en bekeek ze vol verbazing de witte schoenen met neon gele zolen. Linn is heel kritisch en vond de kleine blauwe labels achterop de zool eigenlijk ‘niet voor meisjes’. Toch moest ik haar meteen helpen met aandoen van de schoenen. De schoenen bleken iets te groot, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze vond ze veel te mooi en stapte er meteen vrolijk op weg. Voor mij is het ideaal dat ze voorzien zijn van een paar stevige ritsjes aan de zijkanten, zodat de veters netjes gestrikt kunnen blijven. De kwaliteit van de schoenen is uitstekend, ook na een paar weken zijn er weinig slijtagesporen te zien. De pasvorm is goed en de zool soepel, wat duidelijk te zien is als Linn aan het rennen is. Linn ziet er super stoer uit met deze schoenen en… ze klaagt niet meer over de blauwe labels!”
Zijn ze echt voor mij?!

Zijn ze echt voor mij?!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.