Pitstop voor kookliefhebbers

9 januari 2014

De grote passie voor koken en het feit dat ze in 2012 onverwacht haar baan verloor, zorgden ervoor dat haar droom, het hebben van een eigen webshop waarin (de liefde voor) koken centraal staat, in een stroomversnelling kwam. Marion: “Ik ging op zoek naar originele producten en wilde een compleet maar ook verrassend assortiment aanbieden. Voor ik het wist was All4kitchen een feit. Ik ben er heel trots op en hoop veel mensen blij te kunnen maken met ‘mijn’ producten die overigens ook praktisch allemaal mijn favorieten zijn.

Bakken, koken, tafelen, delicatessen, kinderen, kookboeken, recepten en een blog. In de shop van All4kitchen vind je de whole package. Met name de sectie kinderen trok mijn aandacht. Aangezien mijn dochter niets liever doet dan taartjes bakken werd ze erg blij van de taartvorm in de vorm van een kasteel. Een keer eens iets anders! Zelf heb ik veel inspiratie opgedaan onder het kopje tafelen. De super mooie serveerplanken van olijfhout staan op mijn verlanglijstje.

All4kitchen is een absolute aanrader voor iedereen die van lekker eten, koken en mooie spullen houdt.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.