WIN! Prachtige armband van Hartje Amsterdam

5 december 2014

Een tijdje terug kreeg ik deze mail:

“Ik ben Lotte, mama van kleuter Boet en ik lees jouw website met veel plezier. Ik mail je om je kennis te laten maken met de armbanden van Hartje Amsterdam. Ik maak ze zelf in de kleuren Zilver, Rosé en Goud. Met veel liefde sla ik er een lijfspreuk of naam in. Zo draagt iedere armband een persoonlijk verhaaltje. Ik zou de lezeressen van mamaschrijft graag kennis willen laten maken met mijn armbanden. Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden.”

Dit soort mails krijg ik regelmatig en dat is super leuk. Al ben ik met de jaren wel wat kritischer geworden in waar ik wel en waar ik niet over schrijf. De enige voorwaarde is eigenlijk dat ik het product zelf ook zou kopen of graag zou willen hebben. Simpel. En aangezien ik van deze unieke armbandjes heel blij word, schrijf ik met veel plezier over Hartje Amsterdam!

Het roer om.

Lotte werkte voorheen in het bedrijfsleven maar toen ze vorig jaar een yogaretraite volgde op Bali realiseerde ze zich dat het anders moest. Dat het ook anders kón. En hop, het roer ging om. Ze begon met het schrijven van reisverhalen, bracht heel veel tijd door met haar zoontje en solliciteerde op functies onder haar niveau maar wel bij bedrijven waar ze blij van werd. Knap vind ik dat. Veel moeders dromen maar doen niet. Lot wel. Inspirerend!

Alles behalve mainstream.

Voor mooie armbanden heeft Lotte altijd al een zwak gehad. En met mooi bedoelt ze niet mainstream. “Ik kwam op het idee om armbanden te maken met eigen teksten en symbolen. Ik vind het leuk om mensen zelf te laten nadenken over wat belangrijk voor ze is. Elke armband verteld een eigen verhaaltje en dat maakt mijn sieraden bijzonder.”

Ik mocht een armband uitzoeken en ben gegaan voor de Rosé variant met de namen van mijn kinderen erin. Gisteren ontving ik hem en wauw, wat issie mooi. Ik ben er erg blij mee!

De armbanden kosten slechts 19,50 euro en ze worden per post verstuurd (dus geen extra verzendkosten). Ontzettend leuk om voor jezelf te kopen maar hoe leuk is het om deze armband cadeau te geven aan iemand die je lief is?

WIN! Ik kan me voorstellen dat je best een unieke Hartje Amsterdam armband wilt winnen. Doe dan vooral mee aan deze leuke winactie; kans maken is easy. Deel dit bericht op je Facebookpagina en like Hartje Amsterdam en mamaschrijft. Volgende week maak ik de winnaar bekend!

 

Mijn unieke armbandje van Hartje Amsterdam.

Mijn unieke armbandje van Hartje Amsterdam.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.