Relaxt en cool in 1.

11 december 2013

Een tijdje terug schreef ik al over de nieuwe lijn van 10Days. Inmiddels woon ik zo ongeveer in de warme en zeer comfortabele trui die ik onlangs bestelde. Warm, zacht en erg mooi. Voor de kinderen kon ik ook niet anders dan wat leuke items bestellen. Net zo enthousiast als ik over mijn trui ben, zo happy is Zeger met zijn baggy joggingsbroek. De ultieme (uniseks!)broek voor deze maand: heerlijk om binnen te dragen, want klimmen (ja, dat doet mijn zoon ook binnen), op de grond spelen of languit op de bank tv kijken, dat gaat heel goed met deze fijne broek. Maar zelfs naar school wil ‘ie ‘m aan. Het liefst elke dag. Met sneakers eronder of laarzen erover heen, het staat allemaal even goed. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een joggingsbroek die zowel mooi als tof is en wanneer je wel eens iets anders wilt dan de standaard H&M broekjes!

Binnenkort laat ik je de favo items van mijn dochter zien!

 

 

1 Reactie

  1. Pauline

    Wat een leuk merkje! Die kende ik nog niet. Ik trek mn zoontje ook het liefst joggingbroekjes aan, kan die lekker in bewegen en het staat ook gewoon leuk met een tof shirtje of vestje erboven 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.