Relaxt voeden met Yoomi

Yoomi maakt van voeden een relaxt moment, waar je ook bent. Een krijsende baby omdat de voeding niet snel genoeg op temperatuur is. De keren dat het mij overkwam staan nog op mijn netvlies gebrand. ‘Sorry mensen, deze mama heeft het éven niet op orde’. Alle moeders die nu regelmatig op pad zijn met beeb en dan een zware thermoskan heet water meezeulen, zoals ik vele malen deed, of met een verhit hoofd zoeken naar een magnetron: stop! Het hoeft niet meer als je kiest voor Yoomi.

Nadat de Yoomi fles, afkomstig uit Londen, succesvol werd geïntroduceerd in Nederland (Nicolette van Dam werd er als een van de eersten mee gesignaleerd), volgt nu de gehele Yoomi productrange met naast de fles ook spenen, een verwarmer en de Pod.

De voordelen. De Yoomi fles is geselecteerd als ‘beste Britse uitvinding van het afgelopen decennium’ en dingt mee naar de Nederlandse ‘Baby Innovation Award’ verkiezing. Heel begrijpelijk als je alle voordelen op een rijtje zet:

– ’s Nachts of onderweg voeden hoort niet langer in de categorie ‘veel gedoe’ thuis. Want waar je ook bent en in welke situatie je verkeerd, op een druk terras of op de krappe vliegtuigstoel, de fles verwarmt zichzelf in slechts 60 seconden!

– Darmkrampjes; vreselijk. Vaak heeft het te maken met teveel lucht dat je baby binnenkrijgt tijdens de voeding. Maar omdat in de Yoomi via zes geïntegreerde ventielen lucht wordt afgevoerd, worden die nare krampen effectief voorkomen.

– De spenen hebben een speciale borstvorm voor een natuurlijke voedingservaring en zijn daardoor ideaal voor het combineren van fles- en borstvoeding of om borstvoeding af te bouwen en de overgang naar de fles kleiner te maken.

De verwarmer wordt opgeladen in een pannetje met kokend water of in de magnetron in het speciale magnetronbakje. Je hebt geen stroom of batterijen nodig. Babyvoeding wordt met 1 druk op de knop tot de perfecte temperatuur verwarmd, net als borstvoeding tot zo’n 33-35 graden. Dus voeding heeft altijd de perfecte temperatuur. Met een Yoomi verwarmer zijn ouders nóg flexibeler, je hoeft immers niet iedereen tijdens een logeerpartijtje in te lichten over de temperatuur van de voeding. Want dat steekt voor de kleintjes nu eenmaal erg nauw…

Met de Yoomi Pod maak je het helemaal af: hiermee kun je de verwarmer in 60 seconden opladen. En eenmaal opgeladen blijft de verwarmer tot enkele maanden opgeladen en klaar voor gebruik. Wat een uitvinding!

Absolute musthaves. De Yoomi producten zijn absolute musthaves voor alle mama’s die waar dan ook flexibel willen zijn. Met Yoomi is voeden geen belemmering meer. Klik hier voor meer verkoopinformatie.

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results