Review van een onvergetelijke avond: Disney On Ice 2018.

Even geleden kondigde ik aan dat ik met mijn gezin voor de derde keer op rij naar de leukste show op het ijs zou gaan: Disney On Ice! Gisteravond was het dan zover. We waren uitgenodigd voor de eerste show in Rotterdam die om 19.00 van start zou gaan. Vol goede moed, maar met heel veel file vertrokken we om 16.45 al uit Amsterdam, nadat we onze jongste van 1 jaar afgegeven hadden aan onze buren voor een logeerpartijtje. We kwamen precies 20 minuten voor aanvang bij de show aan op de parkeerplaats van Ahoy. Na geparkeerd te hebben mochten we de vreselijk lange rij voor Bløf gelukkig voorbij lopen direct naar het Ahoy theater, waar we al snel de ijsbaan zagen staan.

Mini en Mickey, Goofy en Donald

We renden vlug alle stands met Disney speelgoed voorbij, want alle twee de kids zien wel iets gaafs liggen maar het is behoorlijk prijzig dus gelukkig moesten we ons snel haasten naar onze stoelen. 🙂

En dan begint de show. Mijn jongste zit op het puntje van haar stoel en kijkt aandachtig naar Mickey, Mini en Goofy die ons de Mickey Mouse Dance leren. Vrij snel daarna komt de eerste Disney film tot leven: de Lion King. En wat een fantastische show was dat. Leeuwen, zebra’s, struisvogels en rendieren.. ze komen allemaal in grote getalen voorbij. De kostuums zijn geweldig en de muziek opzwepend. Dit is genieten, ook voor ons. Met Hakuna Matata als extra cadeautje.

Review van een onvergetelijke avond: Disney On Ice 2018.
Lion King @ Disney On Ice 2018

Na Disney On Ice was het een aaneenschakeling van Disney Films. Sneeuwwitje en de Zeven dwergen, De Kleine Zeemeermin (helaas zonder Ursula dit keer ;)) en voor het eerst ook Rapunzel. Een schot in de roos natuurlijk, want Izzie kent alle liedjes uit de film. En wat was het mooi toen alle lampionnetjes in de lucht aan gingen. 

Frozen

Als afsluiter kwamen de winterse zusjes zoals alle jaren weer voorbij. Elsa in haar prachtige glitterjurk en Anna in haar vertrouwde groene jurk. Een daverend succes, dat altijd afsluit met enig spektakel en vuurwerk. Dit is waar denk ik (bijna) alle meisjes voor komen. Een magische show, over winter, op het ijs. Beter kan je het niet hebben.

Na afloop van de show snel de auto in en naar Amsterdam. Dit keer gelukkig zonder file en om 22.30 lagen ze vermoeid maar voldaan in bed. Wat hebben we weer genoten!

Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice is tot en met 16 december nog te zien in Ahoy, en van 22 tot en met 30 december 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets zijn nog beschikbaar!

Review van een onvergetelijke avond: Disney On Ice 2018.

Attachments

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results