Sieraden zonder bling bling en opsmuk.

10 februari 2015

Vergeet jezelf niet!

Dit herkennen jullie vast: voortdurend kijken of je kinderen er nog leuk bij lopen. Hebben ze nieuwe schoenen nodig? Direct even de stad in. Zijn de mouwen of broekspijpen alweer te kort? Hup: je slaat online een lading nieuwe shirts en broeken in. Haren te lang? Snel naar de kapper. En dat gaat maar door. Hartstikke leuk en het geeft me veel energie, maar eh, soms realiseer ik me dat ik aan het kopen van spullen voor mezelf veel te weinig tijd besteed. Laatst kocht ik even snel een nieuwe jeans. Resultaat: een goedkoop ding zonder pasvorm. Mijn haar knip ik vaak zelf snel even bij. Met een botte huis tuin en keukenschaar. Aiii. Kortom: dat kan (nee, dat moet) anders. Ik besluit om wat meer aandacht aan mezelf te gaan besteden. En juist op de dag van dat besluit zie ik de nieuwe collectie sieraden van Ellen Beekmans voorbij komen in mijn inbox. Wauw! Zonder twijfel bestel ik direct deze prachtige ketting. Ik kan me niet herinneren wanneer ik een echt mooi sieraad voor mezelf kocht. Het geeft me zo’n fijn gevoel!

Kleurrijke vrouwelijkheid.

Ellen ontwerpt eigen sieraden sinds 2010 en in elke collectie staan vrouwelijkheid, verfijning en kleur met een bohémien gevoel centraal. Voor mij geen keurige parels, liever iets net anders dan anders. Ja, ik ben fan van de ontwerpen van Ellen. Haar nieuwste collectie (de 7e!) combineert vrouwelijkheid met invloeden uit Marrakech, Terre Massaï en de Méditerranée. De sieraden zijn gemaakt van onder andere (half)edelstenen, parelmoer, zoetwaterparels en zelfs vintage vondsten. De kleuren zijn spannend. Denk aan koraalrood, blauw, groen en roze. En speciaal voor het Rijksmuseum ontwierp Ellen enkele items met als thema vlinders, insecten en bladeren. Begrijpelijk dat Ellen zelf heel trots is op het feit dat deze sieraden in de shop van het Rijksmuseum verkrijgbaar zijn.  “Ik houd van kunst en laat dit ook terugkomen in mijn sieraden. Hoe leuk is het dat mijn sieraden nu ook een plaats tussen kunst hebben gekregen.”

Leuk detail: De business van Ellen begon ooit op zolder, waar ze een doos met oude sieraden vond. Ze had altijd moeite met het vinden van mooie sieraden, dus ze besloot zelf te gaan ontwerpen. “De kettingen en armbanden die ik vond in de doos heb ik uit elkaar gehaald en verwerkt tot nieuwe sieraden.”

Zonder bling bling en opsmuk.

Inmiddels is het label uitgegroeid tot een volwaardige en super vrouwelijke collectie. Alle sieraden worden met de hand in Nederland gemaakt. De collecties zijn te koop in diverse winkels in Nederland en via de eigen webshop. Speciaal voor de lezeressen van mamaschrijft stelt Ellen een kortingscode beschikbaar ter waarde van 15%. Want, mailde ze: “Naast mama blijf je ook altijd vrouw. Ik hoop dat vrouwen niet alleen bezig zijn met zorgen voor de kinderen, maar juist ook voor zichzelf. Met mijn sieraden, sierlijk en zonder bling bling en opsmuk, versterk je je eigen schoonheid.”

KORTING! Voer de code mama15 in bij je bestelling en de korting wordt direct verrekend. Tip: breng je schatje op de hoogte van deze actie. Het is immers bijna Valentijnsdag! De actie loopt tot en met 3 maart 2015.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.