Silent disco zorgt voor een gegarandeerd fantastisch feest!

23 juli 2016

Silent disco in het park

De een na laatste schooldag van dit schooljaar heeft de klas van mijn dochter met een knaller afgesloten: in het park, met bergen popcorn en chips, limo ter afkoeling, alle klasgenootjes en zelfs meester PLUS een silent disco! Vooral dat laatste was een groot succes. Alle dank hiervoor gaat uit naar Boris van de Dutch DJ Academy in Utrecht. We huurden bij hem namelijk een silent disco-set met alles erop en eraan. Zo konden maar liefst 25 kinderen tegelijkertijd naar muziek luisteren, afgesloten van alles en in hun eigen heerlijke muzikale bubbel.

Silent Disco Utrecht biedt trouwens twee verschillende soorten ‘Stille Disco’ aan om te huren: A de standaard koptelefoons (ook nog eens oplaadbaar, dus milieuvriendelijk) en B (uniek in Nederland!) de set waarbij elke feestganger zijn eigen koptelefoon meeneemt en deze koppelt aan een ontvanger.

Bijzonder feest

Ik vond het bijna ontroerend om te zien hoe de kinderen hier op reageerden. Zo blij, enthousiast en uitbundig. Mooi trouwens om te zien dat de jongens met een koptelefoon op lekker door-voetbalden, waardoor doelpunten werden afgewisseld met soepele heupbewegingen en stoere moves. De meiden daarentegen maakten gezamenlijk het park onveilig en waanden zich op meterslange catwalks. Sterallures a la Selina ontbraken hierbij niet.

‘Grote mensen’ vinden dit ook leuk

Wij vierden dit feest in het park. We tapten stroom af bij een klein naaiatelier en terwijl de kinderen opgingen in de muziek, borrelden ouders er stevig op los. En het mooie, geen geluidsoverlast dus. Al met al is het huren voor de silent disco attributen een geweldige aanrader. De kinderen konden er maar niet over uit hoe leuk het was. Ik weet dan ook zeker dat menig ouder binnenkort silentdisco-feestjes gaat organiseren. En als ik eerlijk ben, voor ‘grote mensen’ is het ook ontzettend leuk!

Silent disco is fantastisch!

Silent disco is fantastisch!

Silent disco set winnen?

Zie jij een silent disco feest ook helemaal zitten, voor je kind of misschien voor jezelf? Goed nieuws dan! Boris Bals stelt namelijk een cadeaubon voor een silent disco set ter waarde van € 135,- beschikbaar. Voorwaarden om kans te maken:

  • laat in een filmpje weten waarom jij deze prijs wilt winnen
  • deel het filmpje op Instagram en Facebook en gebruik op IG #silentdiscoutrecht en #dutchdjacademy
  • like deze Facebookpagina.

De winnaar wordt uiterlijk 15 augustus 2016 bekend gemaakt.

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.