Sjaals zonder poespas

2 april 2014

Van grote, zachte sjaals kun je nooit genoeg hebben, is mijn motto. Handig wanneer het wat kouder wordt aan het einde van de dag of om een simpel outfitje net even iets extra’s te geven.

Kim van der Wel kon zich daar ook in vinden en ontwierp ‘sjaals zonder poespas’. En zo ontstond Coisa. De sjaals zijn gemaakt van zacht katoen (90%) en puur linnen (10%). De Light is ‘los’ gebreid en heeft onafgewerkte naden. Het royale formaat biedt de mogelijkheid om te variëren in hoe je de sjaal draagt.

Tijdloze items, waar je veel plezier van hebt en die langer meegaan dan een seizoen. Dankzij de zachte garen in het fijne breisel voelen de producten heerlijk aan op de blote huid.

En nice to know: de sjaals worden gebreid met exclusieve garens uit Italië en altijd in beperkte oplage.

Prijs: € 69,95

Verkrijgbaar in de kleuren: Misty, Nutmeg en Ocean

Formaat: 150 bij 200 cm

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.