Statement accessoires.

22 december 2013

De Amsterdamse webshop Statement opende onlangs haar online deuren. Statement staat voor opvallend en gedurfd maar ook draagbaar! Helemaal mijn ding. Het was lastig kiezen maar met de nieuwe armcandy en stoere snake-ring ben ik waanzinnig blij. Met mooie sieraden stijl je je outfit elke keer weer helemaal af. Dus geen zin in volle winkels, hallooooo vakantie, duik dan de webshop van Statement in.

En doe je voordeel met de leuke kortingsactie die ik jullie mag aanbieden: voer bij je bestelling de code LOVESTATE in en ontvang 20% korting! De actie loopt t/m 31 januari.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.